סדנאות קולינריות
סדנת בישול הודית
סדנת בישול הודית במפגש אחד בו נלמד להכין מגוון מטעמים מהמטבח ההודי
- תכני הקורס
- שף אבנר אברהם
על קצה המזלג מטעמי הקורס:
נלמד להכין קארי
באטר צ'יקן, צ'יקן טיקה מסאלה, עוף בקארי קאנג'י, דג בקארי ירוק, דג בקארי אדום וירקות
מתוקים הודים
גולאב ג'אמון, רווה קישרי, קאג'ו בראפי, בראפי קוקוס
שף אבנר אברהם בן למשפחה הודית, בוגר בית ספר לבישול לורנצ'ו דה מדיצ'י בפירנצ'ה והשתלמויות באוכל תאילנדי בבנגקוק. עבד במסעדות יוקרה בהתמחות באוכל איטלקי, ביניהם מסעדת פביו ברמת אביב ולקוצ'ינה באילת. אבנר היה שותף לפתיחת מלון הרודס באילת כמו כן עבד כשף ברשת מלונות ישרוטל במלון אמבסדור. אבנר מרצה בכיר במכללה למלונאות באילת, שף גני אירועי יוקרה וחברות קיטרינג מהמובילים בשוק ביניהם גן אורנים בגני התערוכה בשנים האחרונות מעביר סדנאות בישול וערבי שף מהמטבח ההודי.
סדנאות נוספות שיעניינו אותך
השף הצעיר קונדיטוריה מתקדמים - קיץ 2024 /השף קונדיטורית אורנית עובדיה
5 ימי פאטיסרי מתקדם
לחמי מחמצת למשפרי סגנון /סער מור
סדנה חדשה וייחודית לאופות ואופים שרוצים לשפר את הידע ויכולות האפייה שלהם
מאפי שמרים ומאפי בוקר עם חי לוי/חי לוי
קוראסון צרפתי, בריוש, דייניש פטיסייר ועוד