סיווגים מקצועיים

קונדיטאות ואפייה סוג 1

קונדיטאות ואפייה סוג 1 מטעם משרד העבודה

קונדיטאות ואפייה סוג 1

הסמכה כקונדיטור בעל דיפלומה ממשלתית וצבירת ידע וניסיון באמצעות השתלבות בעבודה מעשית בשכר ב"שטח" במהלך הקורס: בקונדיטוריות, מסעדות, מלונות, אולמות, קייטרינג ועוד.

 

נושאי לימוד

צוות קונדיטורים מובחר

צוות קונדיטורים מובחר

מוביל הקורס השף גיא לסניצקי (בוגר Cordon Blue Londo), בעל ניסיון רב בתחום הקולינריה, ביחד עם צוות הקונדיטורים רוני פרדי מרדכי, חי לוי, סער מור, גל קזס ועוד אשר מלויים את הסטודנטים להצלחה בתחום הקונדיטוריה
תעודה מקצועית

תעודה מקצועית

תעודת קונדיטאות ואפיה סוג 1 משרד הכלכלה
שיטת לימודים סוג 1

שיטת לימודים סוג 1

הקורס נלמד במתכונת של עיוני ומעשי, לאחר חודשיים שילוב של 3 ימי לימוד ו-3 ימי עבודה
פטיסרי קלאסי

פטיסרי קלאסי

הקורס מקנה בהדרגה את יסודות עולם הקונדיטוריה החל מהבסיס שהוא הפטיסרי הצרפתי הקלאסי לרבות – בצקים, קרמים, עבודה עם שוקולד ועוד
פטיסרי מתקדם

פטיסרי מתקדם

לימודי קונדיטוריה מתקדמת ופרופגרסיבית, יצירת חווית טעמים ומרקמים חדשים, הכנת קינוחים ופטיפורים מרהיבים כמו בויטרינות בפריס
טכניקות מתקדמות

טכניקות מתקדמות

שיטות עבודה חדשניות, הבנת תהליכי עבודה מתקדמים ויישומם דרך עבודה עם חומרי גלם הכי איכותיים

118 מפגשים | 962 שעות לימוד | מסלולי בוקר 

קונדיטאות ואפייה סוג 1

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 072-394-5833

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר