Pro. Pastry Chef

קריירה בחמשוש - מסלול לימודים מרוכז בימי חמישי בערב ושישי בבוקר

Pro. Pastry Chef - קורס הקונדיטוריה הכשר המקיף והמקצועי בישראל 

קורס מקיף ומקצועי המבוסס על הפטיסרי הצרפתי הקלאסי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות. מסלול הלימודים המגוון כולל את כל תחומי הקונדיטוריה, האפייה והקינוחים • 372 שעות אקדמיות + 100 שעות סטאז׳  • הקורס מיועד למעוניינים לרכוש מקצוע חדש ולהשתלב בעבודה בקונדיטוריות ומסעדות מובילות, לאלה המתכוונים לפתוח עסק עצמאי, ולבעלי ניסיון קודם החפצים להעמיק את ידיעותיהם. 

בין המורים: ראש המגמה: מאיה רביבו; השף קונדיטורים ערן שוורצברד, אורגד רואש, אפרת לביפרוינד ומיכה גינטר  

מתנה למשתתפים: ערכת כלים לקונדיטוריה, ביגוד ונעליים מקצועיות. 

בין נושאי הלימוד: מבוא לגסטרונומיה פיזיולוגיה של הטעם, מושגי יסוד, בטיחות מזון ותברואה, מינוחים מקצועיים ושפת הפטיסרי  •  תורת החומרים הבנת המבנה הפיזיולוגי של המרכיבים: סוכר, שומן, ביצים, קמח, שוקולד ועוד, אופן שימושם במתכון והשפעותיהם  • טכנולגיות מזון חומרי הגלם באפייה, תגובה של חומרים, תכונות של חומרים ועוד • טכניקות עבודה דגשים על טכניקות קלאסיות וחדשניות כגון הקצפות, טימפרור, הכנת אמולסיות, לישה, קיפולי בצק ועוד  •  יסודות האפיה Boulangerie אפית לחמים, לחמי מחמצת, מאפי שמרים, עוגות בחושות ומאפינס • יסודות הקונדיטוריה בצק פריך, טארטים וטרטלטים, פחזניות, פרופיטרול, אקלרים, עוגות בוטיק, שוקולד, גנאשים שונים, טרפלס, פרלינים, פטיפורים, מינייטורים, ריבות, ממתקים, מנות אחרונות בצילוח A LA CARTE, קינוחים בכוסות, קינוחים מולקולרים, גלידות וסורבה, ועוד.  

פתיחה: 

יום חמישי 16.10.2017 

 

DGR_IMG_COURSE_BAKERY_3

פרטים נוספים



קריירה בחמשוש - מסלול לימודים מרוכז בימי חמישי בערב ושישי בבוקר

מבנה הלימודים

 

קהל יעד

הקורס מיועד למעוניינים לרכוש מקצוע חדש ולהשתלב בעבודה בקונדיטוריות המובילות בארץ ובעולם, לאלה המתכוונים לפתוח עסק עצמאי, ולבעלי ניסיון קודם החפצים להעמיק את ידיעותיהם. מסלול הלימוד יסודי ומובנה וכולל את כל תחומי הקונדיטוריה.

תאריך

תל אביב - תאריך 16.10.2017

מחיר

צרו אתנו קשר בכל נושא