סדנאות קולינריות

מאפי בוקר ועוגות שמרים

סדנת התמחות מקצועית בת שלושה מפגשים, אודות תחום אפיית בצקי שמרים ומאפי בוקר, ה-Viennoiserie. זהו תחום בקונדיטוריה שהוא אמנות בפני עצמה וגאווה של כל בולנז׳רי צרפתי אמיתי, המקום בו מוגשים מידי בוקר מבחר מאפים נפלאים אשר ממלאים את הרחוב בריח אפייה משכר. 

  • על הסדנה
  • על השף קונדיטור

בקורס נלמד להכין מאפים מלוחים ומתוקים על בסיס מסורות האפייה שעברו מדור לדור לצד טכניקות עבודה מתקדמות, שילובים של טעמים קלאסיים לצד חידושים והפתעות עונתיות. נלמד טכניקות רידוד, קיפול, קירור והתפחה, וזו רק ההתחלה...  

 

הסבר על שמרים, פעילות עם שמרים

קרואסונים עם חמאה, שקדים, פה-או-שוקולה, בריוש, דניש ועוד

קראנצ'ים של גבינת ריקוטה ודובדבנים, מרציפן ופיסטוק, אגוזים ומייפל, ועוד...

 

חי לוי למד במשך שנים רבות את תחום הלחם והאפיה, בין היתר השתלם אצל השף Julien l'hermite, היה מנהל מחלקת לחם ב"לחמנינה", אופה ב"לחם של תומר", הקים את "בר-יוש", בשוק האיכרים ולאחורנה הקים את מאפיית "crudo" בבודפשט, הונגריה.

ה"אני מאמין שלי" -  לאורך כל שנותי ובתפקידים מגוונים בעולם הקולינריה, היה לי את הצורך לחלוק את הידע שלי עם אנשים שונים, לימים זה הפך להדרכה. אם חשבתי שהדרכה היא אהבה שלי, אז היא הפכה לאובססיה. וכיום הגאווה הגדולה ביותר שלי היא להוביל סטודנטים מעבר למקום שהם האמינו כי ביכולתם להגיע.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר