סדנאות קולינריות

פורים עם אפרת

סדנת פורים צוהלת ושמחה, עם קינוחים חדשים למשלוח מנות מושלם...

  • נושאי הלימוד
  • על השפית

מה נכין בסדנה?

  • ספקולס 2018 חטיף עוגיית ספקולס, ליצ'י ופירות אדומים במעטפת קראנץ'
  • 100% שוקולד חטיף שוקולד קסום בארבעה מרקמים משגעים
  • טארט פקאן דובדבן סבלה ברטון, קרם פקאן קלוי, מוס דובדבן, ציפוי מראה
  • פטיפור פרלינה פאדג' שוקולד פאדג' שוקולד, קרם פרלינה, שומשום ומלח ים בציפוי פריך

 

דגשים

  • אין צורך בנסיון מקצועי מוקדם
  • הקורס לנשים בלבד
  • כל החומרים כשרים למהדרין
  • משגיח כשרות במקום

מלכת הקונדיטוריה של העולם החרדי״. ליבפרוינד היא עורכת המגזין המוערך ״בופה״, כותבת טורים לעיתונים חרדים בארץ ובחו"ל, מנהלת עסק מצליח למתוקים, מוציאה ספרי בישול רבי מכר, מעבירה סדנאות בישול וקונדיטוריה בישראל ובארה"ב ויחד עם כל אלה, מגדלת 7 ילדים כאם מסורה.

 

היא נולדה למשפחה חרדית בתל אביב. במהלך שהות עם בעלה בארה"ב נרשמה לקורס קונדיטוריה ב-CIA (המוסד ללימודי קולינריה של ארה"ב). עם שובה לארץ החלה ליישם את מה שלמדה ומאז הכול היסטוריה. לפני 19 שנים פתחה את עסק הקונדיטוריה שלה תחת שמה ובו היא מייצרת פטיפורים, עוגות, קינוחים ומתאבנים לאירועים.

 

בד בבד המשיכה ללמוד וגם היום היא מרבה בנסיעות להשתלמויות רבות בעולם. לפני שבע שנים הוציאה את ספרה הראשון, 'אפרת מגישה'. הספר, הפך לרב מכר - בארץ ובארה״ב. אחריו פרסמה שלושה ספרים נוספים: 'אפרת מגישה בבית' 'אפרת מגישה פסח', ו'אפרת מארחת שפים'.

 

לפני שלוש שנים ייסדה את מגזין 'בופה' ביחד עם עפרה שמעוני. במהלך השנים הפכה ליבפרוינד לסלבריטי של ממש בעולם החרדי. הקינוחים של ליבפרוניד הם כשרים למהדרין בגרסאות חלביות ופרווה, אך האסתטיקה והחדשנות זהים לאלה של הקונדיטורים שנחשבים בפסגת התחום בישראל. 

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר