עוגות לאירוח ללא גלוטן 

עוגות לאירוח ללא גלוטן עם עינת מזור

אירוח ללא גלוטן יכול להיות מהנה, אלגנטי וגם בריא.במסגרת המפגש נלמד כיצד להכין עוגות גבוהות ואוריריות עם מיטב חומרי הגלם, טכניקות לעבודה נכונה וסודות הקונדיטוריה.מתאים גם לאירוח בפסח

השפית עינת מזור היא דמות מוכרת בעולם הבריאות, למדה במוסד היוקרתי The Natural Gourmet Institute שבמנהטן את לימודי הקולינריה והתזונה, מומחית לקולינריה בריאה, פיתחה את קמחי כרגיל ללא גלוטן אשר עובדים אחד לאחד עם מתכונים רגילים.השפית למנות המיוחדות והבריאותיות של חברת התעופה "אל על", מרצה בינלאומית לבישול בריא ואפייה בריאה בבתי ספר קולינריים בארץ ובחו"ל ומחברת ספרי בישול רבים.

בסדנה תלמדו שפע של טכניקות וטיפים לעבודה עם סוגי בצקים שונים- בצק שמרים ובצק רבוך . נלמד את הדרכים לעבודה נכונה, בלי פספוסים עם בצק שמרים ללא גלוטן, טיפים להתפחה נכונה ובנוסף, טכניקות אפייה לבצקים מסוגים שונים.

במסגרת המפגש נכין מתכונים אהובים שתמיד חלמתם להכין: גביניות שמרים, רוגלך שוקולד, קראנץ'מאפי שמרים שוקולד,  שושני שמרים במליות קקאו ואגוזים ופחזניות ואקלרים צרפתיים במלית פיסטוק, שוקולד אגוזי לוז ועוד.
סדנה מומלצת שתשאר אתכם לזמן ארוך ותשאיר טעם של עוד

 

מועד הקורס

21.03.2018
ימי ד' 17:00-21:00
2 מפגשים

DGR_IMG_COURSE_BAKERY_52_358
  • עינת מזור

    בוגרת NGI בית הספר הגבוה לקולינריה בריאה בניו יורק. לשעבר, בעלת קייטרינג מצליח בניו יורק שהתמחה במזון גורמה אורגני. לשעבר, יועצת קולינרית לסיורי קולינריה וסדנאות בישול, בשווקי האוכל בניו יורק.
    מחברת ספרי בישול ואפיה בתחומי הבריאות. כותבת מדורי אוכל במגזין "מנטה"ו"בופה". משמשת כמתכונאית ויועצת קולינרית לחברות מזון. מקבלת השראה: בשווקי אוכל וממוסיקה.
    מושפעת מהנשים השפיות: אליס ווטרס וג'וליה צ'יילד.

פרטים נוספים

עוגות לאירוח ללא גלוטן עם עינת מזור

מבנה הלימודים

קהל יעד

קהל ללא גלוטן

תאריך

תל אביב - תאריך 21.03.2018

מחיר

800 ש"ח

צרו אתנו קשר בכל נושא