לחמים בריאים ועוגות שמרים

לחמים ועוגות שמרים ללא גלוטן עם עינת מזור

עם השנים רכשנו ידע רב אודות הרגישויות השונות ותחליפי המזון הטבעיים ואנו שמחים להשתמש בידע זה מידי יום במטבח  תוך שימת דגש מירבי על איכות חומרי הגלם, טריות, עונתיות ואורגניות המוצר.

שפית מזור תלמד אתכם להכין לחמים בריאים מחומרי גלם שונים כמו במאפיות,נלמד להכין לחמניות בגט כמו בצרפת, פיצות ופוקאצות חלומיות  ולחמי בריוש מסוגים שונים כולל חלה, במפגש השני נלמד להכין מאפי שמרים מתוקים ומלוחים כמו קראנץ אגוזים וקינמון,קראנץ פרג שמרים,בבה או רום(סברינות) פוקאצה מתוקה ואיטלקית.

מועד הקורס

16.02.2018

ימי ו' 9:00-13:00

2 מפגשים

DGR_IMG_COURSE_BAKERY_52_358
  • עינת מזור

    בוגרת NGI בית הספר הגבוה לקולינריה בריאה בניו יורק. לשעבר, בעלת קייטרינג מצליח בניו יורק שהתמחה במזון גורמה אורגני. לשעבר, יועצת קולינרית לסיורי קולינריה וסדנאות בישול, בשווקי האוכל בניו יורק.
    מחברת ספרי בישול ואפיה בתחומי הבריאות. כותבת מדורי אוכל במגזין "מנטה"ו"בופה". משמשת כמתכונאית ויועצת קולינרית לחברות מזון. מקבלת השראה: בשווקי אוכל וממוסיקה.
    מושפעת מהנשים השפיות: אליס ווטרס וג'וליה צ'יילד.

פרטים נוספים

לחמים ועוגות שמרים ללא גלוטן עם עינת מזור

מבנה הלימודים

קהל יעד

קהל ללא גלוטן

תאריך

תל אביב - תאריך 16.02.2018

מחיר

800 ש"ח

צרו אתנו קשר בכל נושא