אפיית לחמים

אפיית לחמים

סדנאות אפייה עם השף ערן שוורצברד

איך משיגים לחם שלא רק מריח טוב, אלא שטעמו משובח ומרקמו מושלם? לימוד השלבים הקריטיים בהכנת לחמים, ואפייה של מגוון עשיר של לחמים

תאריך הקורס הקרוב:

08.11.17

יום ד', בין השעות 17:00-21:00

3 מפגשים מעשיים

עלות: 1,200 ₪

DGR_CDF_COURSE_BAKING_27_358
  • ערן שוורצברד S

    שף ערן שוורצברד 

    אחד השף-קונדיטורים המובילים בישראל. המנצח בתחרות הקינוחים הבינלאומית באיטליה. ממציא "האטלס" – משימת הקינוח המדהימה בתכנית 'מאסטר שף'.

פרטים נוספים

3 מפגשים
15 שעות לימוד

אפיית לחמים

מבנה הלימודים

שלושה מפגשים
סדנאות מעשיות
15 שעות לימוד

קהל יעד

פודיס וחובבי אפייה
לא נדרש ידע או ניסיון קודם

תאריך

תל אביב - תאריך 08.11.2017

מחיר

1,200 ש"ח

צרו אתנו קשר בכל נושא