סדנת בוטיק מעשית לעוגיות מָקָרוּן

צעד אחר צעד, בדרך למקרון המושלם

סדנת בוטיק להכנת מקרונים מושלמים כמו בקונדיטוריות המשובחות בפריז, צעד אחר צעד, עם עמדת עבודה אישית לכל משתתף/ת.

 

בסדנה נלמד את הבסיס והטכניקות ליצירת מקרונים צרפתים וסוגי גנאש ומילויים. נכין מקרונים בטעמי פיסטוק, וניל-מדגסקר, קרמל וחמאה מלוחה, שקדים-פטל ושוקולד, פסיפלורה וג'ינג'ר. אחרי הסדנה, תדעו להכין לבד מקרונים מושלמים, ותוכלו לגוון עם אין ספור טעמים שונים, כיד הדמיון.



תאריך הסדנה:

יום שישי 15.12.2017

בשעות 9:00-13:00



 

 

מקרונים 358
מקומות פנויים
  •  מאיה רביבו S

    שף מאיה רביבו

    בעלת תואר A.O.S באמנות הקולינריה, התמחות בקונדיטוריה, של המכון הקולינרי לאמנויות פלורידה. הייתה שף קונדיטור של מלון המלך דוד של מלון הילטון מלכת שבא ושל מסעדת רפאל...

פרטים נוספים

מפגש מעשי אחד בן 4 שעות בו נלמד טכניקות בסיס וטכניקות מתקדמות.
הסדנא מיועדת לחובבי אפייה הרוצים להגיש מקרונים מושלמים

צעד אחר צעד, בדרך למקרון המושלם

מבנה הלימודים

תאריך הקורס הקרוב: 01.10.2016
ימי א' בין השעות 17:00-21:00

קהל יעד

חובבי אפייה שרוצים הגיש לאורחיהם מקרונים מושלמים.

תאריך

תל אביב - תאריך 15.12.2017

מחיר

400 ש"ח

צרו אתנו קשר בכל נושא