סדנאות קולינריות
סדנת אפיית אקלרים
סדנה להכנת מבחר אקלרים מתוקים ומלוחים שאותם מכינים בטכניקות עבודה קלאסיות ומשלבים עם טעמים עכשוויים
- על הסדנה
- אודות רוני פרדי מדרכי
בסדנה תלמדו להכין בצק רבוך איכותי ממנו תכינו מנות אקלייר נפלאות:
מסקרפונה שוקולד לבן
פארי ברס
פרלינה ואגוזים מקורמלים
מבכירי הקונדיטורים בארץ,ניסיון של מעל ל - 35 שנה במקצוע והוראת הקונדיטוריה
למד והשתלם במוסדות הקולינריים הגבוהים בצרפת - בהם התמחויות בפטיסרי, שוקולד, ניפוח סוכר ועוד.
פיתוח מוצרי קונדיטוריה ייחודיים כגון RFM, אבקת מקרונים ועוד.
השף קונדיטור הראשון שהוזמן לשפוט באולימפיאדת השפים הבינלאומית IKA גרמניה
מייסד הקרן לעידוד הקונדיטור הצעיר
הצג מפה