סדנאות קולינריות

פטיפורים וקינוחים קטנים

סדנה בת מפגש אחד להכנת פטיפורים עם השף-קונדיטור ערן שוורצברד.
נלמד ונכין מגוון פטיפורים ברמת גימור מושלמת, תוך שילוב מרקמים וטעמים מיוחדים.
אחרי הסדנה תוכלו ליצור שפע של קינוחים חדשים ולפתח אותם בעצמכם כיד הדמיון.

  • נושאי הלימוד
  • על השף קונדיטור

סדנה גדולה לקינוחים קטנים - כי האושר בא במנות קטנות..

 

גבעה אדומה מוס שוקולד לבן, סלסה פירות אדומים ושברי פיננסייר בציפוי פררו
ברמודה קרם מבושם בטימין עם קומפוט של פירות אקזוטים
פרלינה מוס פרלינה מבושם בלימון, ג'לי משמש-בזיליקום, ציפוי מגנום לימון וגנאש זברה
טארט קרם הדרים עם בקבוקי פירות הדרים
חצי ספרה מוס שוקולד לייט, קרמו בננה, סבלה קקאו –קינמון וברס מוזהב לקישוט

את הקורס יעביר ערן שוורצברד, שף קונדיטור, שוקולטייר ואופה מחונן, מבכירי הקונדיטורים בארץ. עוסק ביעוץ, הוראה, פיתוח מוצרים והבעלים של בולנז׳רי 96 החדש ברח׳ יגאל אלון בת״א. דרכו המקצועית החלה לפני למעלה משני עשורים.
עם סיום לימודיו השתלם ועבד אצל מיטב השפים בארץ ובחוֿ״ל. כמעט אין מסעדה או קונדיטוריה נחשבת בארץ שלא מכירה את שמו - מקונדיטוריות תעשייתיות גדולות ועד למסעדות השף המובילות - ערן היה שם: ”תפוח זהב“ של אהרוני, ”רושפלד“, ”ארנו“, ”ארקפה“, ”קיטצ‘ן מרקט“, ”טוטו“, רשת ”נואר“, ”שילה“, ועוד.

 

בנוסף התמחה ולמד בבתי-הספר המובילים באירופה, שם רכש עוד ועוד ידע, מקצועיות ודיוק, שמאפיינים אותו עד היום.

בין המקומות הבולטים בחו״ל ניתן למנות את: Lenotre הפריסאי, קורס שוקולטייר ב-Unifine doheler הבלגי, קורס בבית הספר Frrandi בפריס - שם למד אצל המאסטר לקינוחים Pierre Herme, השתלמויות ב-Gourmets Valrhona, והתמחות בגלידה איטלקית ב-Fabbri.


ערן הוא אחד המורים האהובים ביותר בדן גורמה, ומלמד מגוון רחב של קורסים מקצועיים בבית הספר.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר