מאפי בוקר ועוגות שמרים

3 מפגשים מעשיים בימי שישי בבוקר

קורס מקצועי מרתק בן שלושה מפגשים, אודות תחום אפיית בצקי שמרים ומאפי בוקר, ה-Viennoiserie. זהו תחום בקונדיטוריה שהוא אמנות בפני עצמה וגאווה של כל בולנז׳רי צרפתי אמיתי, המקום בו מוגשים מידי בוקר מבחר מאפים נפלאים אשר ממלאים את הרחוב בריח אפייה משכר. בקורס נלמד להכין מאפים מלוחים ומתוקים על בסיס מסורות האפייה שעברו מדור לדור לצד טכניקות עבודה מתקדמות, שילובים של טעמים קלאסיים לצד חידושים והפתעות עונתיות. נלמד טכניקות רידוד, קיפול, קירור והתפחה, וזו רק ההתחלה...  

 

מבוא: הסבר על שמרים, פעילות עם שמרים

קרואסונים עם חמאה, שקדים, פה-או-שוקולה, בריוש, דניש ועוד

קראנצ'ים של גבינת ריקוטה ודובדבנים, מרציפן ופיסטוק, אגוזים ומייפל, ועוד...

 

תאריך הסדנה: 29.11.2017 

 

 

DGR_IMG_COURSE_BAKING_85_358
  • ערן שוורצברד S

    שף ערן שוורצברד 

    אחד השף-קונדיטורים המובילים בישראל. המנצח בתחרות הקינוחים הבינלאומית באיטליה. ממציא "האטלס" – משימת הקינוח המדהימה בתכנית 'מאסטר שף'.

פרטים נוספים

3 מפגשים מעשיים בימי שישי בבוקר

מבנה הלימודים

קהל יעד

תאריך

תל אביב - תאריך 29.11.2017

מחיר

צרו אתנו קשר בכל נושא