סדנאות קולינריות

סדנת קינוחים לחג השבועות עם ערן שוורצברד

סדנה גדולה לקינוחים קטנים - כי האושר בא במנות קטנות..

  • על הסדנה
  • על השף קונדיטור

מבחר מתוקים המשלב מסורת לצד טכניקות חדישות, עם שילובים מפתיעים וטעימים במיוחד:


מוס מסקרפונה פטל עם דקואז פיסטוק, קומפוט דובדבנים ולבנדר
פחזניות טירמיסו קרנץ׳ אספרסו, אגסים מקורמלים וקרם מסקרפונה-קפה
טארט גבינה וקמומיל בצק פריך, ארל גריי, ליצ׳י, אננס ובזיליקום סגול
יוגורט ליים ושקדים ׳דפי לזניה׳ של מנגוֿ קרמבל קוקוס, בננות מקורמלות ופסיפלורה

ערן שוורצברד - שף קונדיטור, שוקולטייר ואופה מחונן, מבכירי הקונדיטורים בארץ. עוסק ביעוץ, הוראה, פיתוח מוצרים ובעל חברת קייטרינג. דרכו המקצועית החלה לפני למעלה משני עשורים. עם סיום לימודיו השתלם ועבד אצל מיטב השפים בארץ ובחוֿ״ל. כמעט אין מסעדה או קונדיטוריה נחשבת בארץ שלא מכירה את שמו - מקונדיטוריות תעשייתיות גדולות ועד למסעדות השף המובילות - ערן היה שם: ”תפוח זהב“ של אהרוני, ”רושפלד“, ”ארנו“, ”ארקפה“, ”קיטצ‘ן מרקט“, ”טוטו“, רשת ”נואר“, ”שילה“, ועוד.
בנוסף התמחה ולמד בבתי-הספר המובילים באירופה, שם רכש עוד ועוד ידע, מקצועיות ודיוק, שמאפיינים אותו עד היום. בין המקומות הבולטים בחו״ל ניתן למנות את Lenotre הפריסאי, קורס שוקולטייר ב- Unifine doheler- הבלגי, קורס בבית הספר Frrandi הבלגי - שם למד אצל המאסטר לקינוחים Pierre Herme, השתלמויות ב- Gourmets Valrhona והתמחות בגלידה איטלקית ב- Fabbri.
ערן הוא אחד המורים האהובים ביותר בדן גורמה, ומלמד מגוון רחב של קורסים מקצועיים בבית הספר.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר