לחמי מחמצת ובריאות ללא גלוטן
עם עינת מזור

קורס אפייה בריאה בן שני מפגשים

קורס אפייה בריאה בן שני מפגשים, במהלכו נלמד כיצד אפייה ללא גלוטן יכולה להיות מהנה, אלגנטית ובריאה.  

במפגש הראשון נלמד להכין לחמים בריאים וללא גלוטן, לחמי מחמצת, לחמניות דגנים, ג׳בטה עדשים ועוד...

במפגש השני נלמד להכין לחם שקדים, לחמניות בריאות, קרקר חומוס וזרעי צ׳יה ומאפינס גזר ואגוזים 

קורס אפייה בריאה בן שני מפגשים, במהלכו נלמד כיצד אפייה ללא גלוטן יכולה להיות מהנה, אלגנטית ובריאה.  

עינת מזור, שפית מוכרת ומובילה בתחומה, למדה במוסד היוקרתי The Natural Gourmet Institute במנהטן לימודי קולינריה ותזונה, היא מומחית לקולינריה בריאה והייתה אחראית על פיתוח קמחי ׳כרגיל׳ ללא גלוטן, אשר עובדים אחד לאחד עם מתכונים רגילים. מזור היא גם השפית למנות הבריאותיות של חברת התעופה "אל על", מרצה בינלאומית לבישול בריא ואפייה, ומחברת ספרי בישול רבים שהפכו לרבי מכר.

DGR_IMG_COURSE_BAKING_94

פרטים נוספים

קורס אפייה בריאה בן שני מפגשים

מבנה הלימודים

קהל יעד

תאריך

תל אביב - תאריך 01.12.2017

מחיר

צרו אתנו קשר בכל נושא