סדנאות קולינריות
הסדנה לשוקולד
מפגש על עולם השוקולד היצירתי והמתפתח עם השף רוני פרדי מרדכי, מפגש של התנסות, יצירה והשראה, עם שילובים חדשניים ומעניינים שירתקו כל חובב שוקולד.
- מפגש ראשון
- אודות השף רוני פרדי מרדכי
נלמד טמפרור והכנת פרלינים מיוחדים בטעמים חדשניים:
טראפלס פקאן פרלינה
פרלין שוקולד לבן לימוני
פרלין שוקולד קרמליה
מבכירי הקונדיטורים בארץ,ניסיון של מעל ל - 35 שנה במקצוע והוראת הקונדיטוריה
למד והשתלם במוסדות הקולינריים הגבוהים בצרפת - בהם התמחויות בפטיסרי, שוקולד, ניפוח סוכר ועוד.
פיתוח מוצרי קונדיטוריה ייחודיים כגון RFM, אבקת מקרונים ועוד.
השף קונדיטור הראשון שהוזמן לשפוט באולימפיאדת השפים הבינלאומית IKA גרמניה
מייסד הקרן לעידוד הקונדיטור הצעיר
הצג מפה