הסדנה לשוקולד עם ערן
שוורצברד

סדנת התמחות בשוקולד לקהל המקצועי ולחובבים

2 מפגשים מקצועיים מתחום עולם השוקולד היצירתי והמתפתח עם השף קונדיטור ערן שוורצברד.  

מפגש של התנסות, יצירה והשראה, עם שילובים חדשניים ומעניינים שירתקו כל חובב שוקולד.  

11.12.2017

במפגש הראשון נלמד ונכין ממתקים וחטיפי שוקולד

בר פרלינה שקדים ואגוזים 

טורון שוקולד ופיצוחים

כדורי אספרסו

עוגיות שוקולד צ'יפס הולנדיות

חטיפי שוקולד חלבה

טראפלס שוקולד במילוי תות- ליצ'י

טבלת שוקולד קרמל מבושם במנגו ופקאנים מלוחים

בר שוקולד פטל ופיסטוקים

 

18.12.2017 

במפגש השני נעסוק בקישוטי שוקולד צבעוניים וצורניים שכולם רוצים ללמוד ולדעת . נתמקד בטימפרור שוקולדבהכנת פרלינים מושלמים

צינורות טרוף

פרלין גנאש וויסקי

פרלין גנאש פסיפלורה

פרלין טופי תבלינים

 

DGR_IMG_COURSE_BAKING_95

פרטים נוספים

סדנת התמחות בשוקולד לקהל המקצועי ולחובבים

מבנה הלימודים

קהל יעד

תאריך

תל אביב - תאריך 11.12.2017

מחיר

צרו אתנו קשר בכל נושא