הסדנה לשוקולד עם ערן
שוורצברד

סדנת התמחות בשוקולד לקהל המקצועי ולחובבים

2 מפגשים מקצועיים מתחום עולם השוקולד היצירתי והמתפתח עם השף קונדיטור ערן שוורצברד.  

מפגש של התנסות, יצירה והשראה, עם שילובים חדשניים ומעניינים שירתקו כל חובב שוקולד.  

 

במפגש הראשון נלמד ונכין ממתקים וחטיפי שוקולד

בר פרלינה שקדים ואגוזים 

טורון שוקולד ופיצוחים

כדורי אספרסו

עוגיות שוקולד צ'יפס הולנדיות

חטיפי שוקולד חלבה

טראפלס שוקולד במילוי תות- ליצ'י

טבלת שוקולד קרמל מבושם במנגו ופקאנים מלוחים

בר שוקולד פטל ופיסטוקים

 

במפגש השני נעסוק בקישוטי שוקולד צבעוניים וצורניים שכולם רוצים ללמוד ולדעת . נתמקד בטימפרור שוקולדבהכנת פרלינים מושלמים

צינורות טרוף

פרלין גנאש וויסקי

פרלין גנאש פסיפלורה

פרלין טופי תבלינים

 

תחילת הקורס 

29.01.2018

ימי ב' 17:00-21:00

DGR_IMG_COURSE_BAKING_95

פרטים נוספים

סדנת התמחות בשוקולד לקהל המקצועי ולחובבים

מבנה הלימודים

קהל יעד

תאריך

תל אביב - תאריך 29.01.2018

מחיר

צרו אתנו קשר בכל נושא