אתגר הבשר - מהדרין

מי מוכן לאתגר הבשר?
חגיגת הקרניבורים חוזרת!

סדנה שכולה בשר - 3 מפגשים מעשיים בהם נלמד טכניקות צלייה, בישול והגשה לחוויה מושלמת 

מה בתכנית? 3 ימים עמוסי בשר, כשבסוף כל יום, מצפה לך ארוחת בשרים מדהימה. בסדנה נלמד שיטות שונות של חיתוך בשר, תיבול, צלייה וגריל. נכין סטייקים ומגוון בשרים עצום: צלעות טלה פרסיאד, לחמעג‘ון עם בשר, טחינה ועגבניות, ביסטקה אלה פיורנטינה, ביף בורגיניון עם רושטי שוויצרי, צלעות פריים טומהוק שלמות בגריל; נפרק עוף שלם לחלקיו ונצלה חזה סופרים במחבת / תנור עם רוטב טבעי JUS; נצלה כתף טלה עם עשבי תיבול בטאבון ובנוסף נלמד את הסוד של קיצור סיבי הבשר להכנת המבורגר מושלם וסטייק פילדלפיה/ בקיצור, חגיגת בשרים אמיתית. 

 תאריך הסדנה

2.1.2018

 

DGR_IMG_COURSE_BISHUL_103

פרטים נוספים

מי מוכן לאתגר הבשר?
חגיגת הקרניבורים חוזרת!

מבנה הלימודים

קהל יעד

תאריך

תל אביב - תאריך 02.01.2018

מחיר

צרו אתנו קשר בכל נושא