בישול איטלקי חלבי

בישול איטלקי חלבי

מפגש מעשי אחד

מתחילים את היום שלכם מאוחר? הדרך הטובה ביותר לעשות את זה היא להכין בראנץ' מלא פינוקים

במהלך המפגש התלמידים נחשפים לסוגי בצק שונים, יוגורטים, גבינות קשות וגבינות רכות, קינוחים ספציפיים ועוד.

נושאי הלימוד;  

  • פנה קוטה וניל ופירות יער
  • קנלוני ריקוטה ותרד עגבניות ופרמזן
  • פיצה אה-לה- רומנה
  • מלנזנה אה לה פרמזנה
  • פוקאצ'ה פונגי טריפולטי
  • סלט פנצנלה


תאריך הקורס הקרוב: 22.11.2016  ביום ה'

הקורס מתקיים בין השעות  17:00-21:00   5 שעות לימוד

עלות הקורס  400 ש"ח 

DGR_CDF_COURSE_BISHUL_40_358

פרטים נוספים

דן גורמה מציב סטנדרטים חדשים בלימודי אמנויות הבישול, האפייה והקונדיטוריה בישראל ועומד בדרישות המקצועיות הקפדניות שנהוגות בבית הספר לבישול המובילים בעולם.
כל תלמיד עובד בעמדה אישית המאובזרת בציוד המתקדם מסוגו. הטכנולוגיה המתקדמת מאפשרת התנסות פרטנית (Hands-On) בתנאי לימוד שטרם נראו בישראל.

בישול איטלקי חלבי

מבנה הלימודים

5 שעות לימוד
מפגש מעשי אחד

קהל יעד

פודיז, חובבי אוכל איטלקי

תאריך

טרם נקבע תאריך פתיחה

מחיר

400 ש"ח

צרו אתנו קשר בכל נושא