דגים עם איל לביא

2 מפגשים עם השף איל לביא

הסדנה לדגים עם השף איל לביא 

"תן לאדם דג - והשבעת אותו ליום אחד, למד את האדם לדוג - והשבעת אותו לכל החיים." ~ לאו דזה 

סדנת הדגים החדשה עם השף איל לביא: שני מפגשים מעשירים עם כל המידע הנחוץ לטיפול מושלם בדגה טרייה, מהים ועד לצלחת. 

מפגש ראשון:

ההיסטוריה של בישול דגים בארץ ובמרחב

מצב הדגה המקומי והעולמי

דגי ים מול חקלאות ימית

קניית דגים – היכן לקנות, כיצד לבחור

שמירה, טיפול ואחסון דגים

שיטות חיתוך דגים, הדגמה של פילוט וחיתוך לאומצות

טרטר, סביצ'ה וסשימי

קבב דגים

ברונדאד - בישול ארוך בשמן זית ואפייה

מנות Fish&Chips  ו- Frito Misto

דג מאודה במעטפת 

מפגש שני:

טכניקות לבישול דגים

אפייה, גריל, פלנצ'ה, בישול

שילובי רטבים ותוספות לצד הדגים

קלאסיקות של דגים מהעולם

טרטר דג ים על גספצ'ו סלק וקציפת סנט מור

פאייה ספרדית

בורק דג ים וחצילים שרופים, לימון וקשקבל

שישיליק דג ים בטנדורי

פילה דג ים בקראסט יוגורט, סומק, צנוברים וזעתר

נתח סלמון צרוב בגריל על קרם אפונת גינה ואורז אסור 

פתיחה: 

יום חמישי 15.10.2017 

בשעות 21:00-17:00

 

 

מי מפחד מדגים358

פרטים נוספים

דן גורמה מציב סטנדרטים חדשים בלימודי אמנויות הבישול, האפייה והקונדיטוריה בישראל ועומד בדרישות המקצועיות הקפדניות שנהוגות בבית הספר לבישול המובילים בעולם.
כל תלמיד עובד בעמדה אישית המאובזרת בציוד המתקדם מסוגו. הטכנולוגיה המתקדמת מאפשרת התנסות פרטנית (Hands-On) בתנאי לימוד שטרם נראו בישראל.

2 מפגשים עם השף איל לביא

מבנה הלימודים

קהל יעד

פודיס, לא נדרש ידע או ניסיון קודם

תאריך

תל אביב - תאריך 15.10.2017

מחיר

900 ₪ כולל מע"מ

צרו אתנו קשר בכל נושא