מי מפחד מדגים?

ים של דגים

כולנו מפחדים מהתעסקות בדגים - בסדנה נלמד איך מפלטים, מאחסנים, מאפיינים וכמובן - אוכלים דגים

אלעד אמיתי - שף, יועץ, דייג

מתמחה במטבח צרפתי, ספרדי ומעל הכל בדגים.

עבד כשף מסעדת le pere pinard  בניו יורק, שף מסעדת פלויד בתל אביב וניהול עיסקי של בתי קפה, מסעדות וקייטרינג. כיום עוסק בייעוץ קולינארי, אירועים והקמה של עיסקי מזון. מנהל פורום הדייג הישראלי, מפרסם מאמרים בנושא דייג ואוכל.
 

תאריך הקורס הקרוב :

01.08.2017

יום שלישי 17:00-21:00 

 

קורס הבא:

18.10.2017

יום רביעי 17:00-21:00

מי מפחד מדגים358
  • אלעד אמיתי

    אלעד אמיתי

    שף, דייג, יועץ. החל את דרכו במסעדת אלי-אולי בת"א, בה התמחה במטבח ספרדי. לשעבר, שף מסעדתle pere pinard בניו יורק, מסעדה צרפתית מסורתית.
    עם חזרתו לארץ פתח את מסעדת פלויד בת"א, מסעדת דגים ים תיכונית. כיום יועץ קולינארי ועסקי למסעדות, ברים ובתי קפה. מקבל השראה: בים ובטבע. מושפע: "מכל מלמדיי השכלתי".

פרטים נוספים

דן גורמה מציב סטנדרטים חדשים בלימודי אמנויות הבישול, האפייה והקונדיטוריה בישראל ועומד בדרישות המקצועיות הקפדניות שנהוגות בבית הספר לבישול המובילים בעולם.
כל תלמיד עובד בעמדה אישית המאובזרת בציוד המתקדם מסוגו. הטכנולוגיה המתקדמת מאפשרת התנסות פרטנית (Hands-On) בתנאי לימוד שטרם נראו בישראל.

ים של דגים

מבנה הלימודים

אפיון דגים -
למידה על פי אזורי מחייה, תזונה וסגנון חיים, התאמה בין דג לשיטות בישול שונות
סגנונות בישול -
סביצ'ה, טרטר, קרפאצ'ו, כבישה במלח, אידוי, צריבה וטיגון, בישול ואפייה
מתכונים -
מהמחבת- נתחי פילה בסויה וג'ינג'ר, מהסיר- סטייק דג ברוטב עגבניות, מהצ'יפסר- נתחי דג במרינדה, מהתנור- פילה בפאפיוט, דג שלם בתנור

קהל יעד

פודיס, לא נדרש ידע או ניסיון קודם

תאריך

תל אביב - תאריך 01.08.2017
תל אביב - תאריך 08.08.2017
תל אביב - תאריך 15.08.2017

מחיר

400 ₪ כולל מע"מ

צרו אתנו קשר בכל נושא