סדנאות קולינריות

ברביקיו אמריקאי

  • נושאי הלימוד
  • על השף

מחזור חדש של הסדנה הפופולרית עם השף עמיר אילן, בין מומחי הבשר המובילים בארץ, האיש שהמציא את המתכון לכנפיים של 'דיקסי' והיה השף של 'הדסון בראסרי'.

 

בסדנה נלמד לשכלל את המומחיות לחווית הגריל בכמה רמות: הרטבים, המרינדות, בחירת נתחים קפדנית, התוספות והסלטים וכמובן דרכי התלייה המושלמת.

 

נלמד ונכין: רוטב ברביקיו אמיתי תוצרת בית • כרע עוף על הגריל בסגנון לואיזיינה • סטייק אנטריקוט מושלם בסגנון אוסקה • שיפודי פרגית סאטה בסגנון בנקוק • שעועית BBQ עם אווז מעושן • סלט קולסלאו אמיתי, ועוד...

 

השף עמיר אילן, מרצה בכיר בדן גורמה, מצטיין דיקאן ב-Culinary Institute of America.
עמיר עשה את הסטאז' שלו במסעדת The Quilted Giraffee ולאחריה עבד ב-Le Bernardin ו-Mesa Grill.
במהלך 6 שנותיו בניו יורק, עבד במסעדות מובילות וגם כשף פרטי. עם שובו לארץ, היה השף הראשי של דיקסי במשך 11 שנים, ולאחר מכן שף ושותף במסעדת האדסון בראסרי.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר