סדנאות קולינריות

סדנת בישול איטלקי בשרי

קורס מקצועי מרתק בן שני מפגשים, אודות תחום הבישול האיטלקי הבשרי.

  • על הסדנה
  • על השף

השף מנה שטרום מגיע לדן גורמה ללמד סדנה מעשית בת שני מפגשים עם קלאסיקות מהמטבח האיטלקי.
נכיר את התרבות הקולינרית האיזורית, שילוב בין מסורות לקידמה, טכניקות עבודה וכמובן מתכונים מנצחים.

 

נלמד להכין:


קרפאצ׳יו בקר
טרטר טוסקני
ויטלו טונטו
פפרדלה ראגו ברווז
טורטליני זנב שור
אוסובוקו עם ריזוטו מילאנז
סטרגוטו - תבשיל בקר בעגבניות - מתכון רומאי יהודי

ועוד..

מנה שטרום - האוטוריטה למטבח האיטלקי. המומחה למטבח האיטלקי על איזוריו השונים. את עבודתו החל כסטאז׳ר לשנה
במסעדת "דון אלפונסו" באיזור אמלפי, בעלת שני כוכבי מישלן. התמזל מזלו, ואחרי 4 חודשים בלבד התפנתה משרת
טבח קבועה במסעדה והוא קודם במהרה. עם שובו לארץ, הקים את מסעדת איל פאצ׳יו וקבע סטנדרט איטלקי נאמן
למקור, שהפך למודל למסעדות רבות. מנה היה השף של המסעדות ״פרונטו״ ו״רדיו רוסקו״ והבעלים של ״קמפנלו״.
בשנים האחרונות עוסק גם בייעוץ קולינרי ועורך סיורים קולינריים לאיטליה.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר