סדנאות קולינריות

מטבחי המזרח הרחוק

קורס התמחות מעשי בן 3 מפגשים, למטבחי דרום מזרח אסיה, סין ויפן, עם השפים קיו אוקאדה
ועמיר אילן • עמדת עבודה אישית לכל משתתף/ת, במרכז הקולינרי המתקדם בישראל

  • נושאי הלימוד
  • על השפים

מטבחי דרום מזרח אסיה תאילנד, סינגפור וויאטנם והסביבה; סום טאם, פאד תאי, קארי ירוק, טום יאם, סאטה ועוד...
מנות הבנויות על שילוב בין חריפות לקרירות; סגנון בישול המשלב השפעות משלל התרבויות שעברו במדינות האיים: סינים, פורטוגזים ועוד. טכניקות הבישול המגוונות של המטבח הסיני, החל מכבישה קלה, דרך אידוי, טיגון והקפצה בווק בחום גבוה.
נכין מנות מן המחוזות הקולינריים החשובים: אוכל קנטונזי, סצ'ואני, הונאני, ועוד.

 

בסדנה נערוך היכרות עם המצרכים ונלמד את בניית יסודות הטעם.
בין המנות שנלמד ונכין: סום טאם, פאד תאי, קארי ירוק, טום יאם, סאטה, עוף הגנרל צ׳ו, דים סאם, סושי, יקיטורי של דגים ועופות, סלט אצות וואקמה, מרק סוריאקי ועוד...

השף אייל פינקלשטיין

בעל ניסיון עשיר במטבחי המזרח הרחוק, בעל השכלה קולנרית ב -Institute of Culinary Education. יועץ קולינרי ושף מרצה בקורסי ההכשרה המקצועיים לבישול באורט דן גורמה

 

השפית קיו אוקדה

נולדה בטוקיו, יפן. לישראל היא עלתה לפני 20 שנה ומאז הפכה למאסטרית של המטבח היפני בישראל. עבודתה כוללת ייעוץ קולינרי למסעדות וחברות, היא הקימה את מסעדת "נגיסה" בכפר סבא ו"נגומי" בקיסריה, והיא מעבירה סדנאות בישול.

 

 

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר