אודות

Professional Gourmet

קורס בישול מקצועי עם תעודה בינלאומית

קורס בישול מקצועי כשר עם תעודה בינלאומית

לרכוש מקצוע מבוקש בחצי שנה בלבד

קורס בישול מקצועי כשר ברמה הגבוהה ביותר בישראל ובעולם מקנה לכם כלים וטכניקות להתפתחות קולינרית תוך למידה מעמיקה וחשיפה למגמות העכשוויות בעולם הקולינריה והמסעדנות. השפים המובילים של הקורס, בעלי ניסיון רב במסעדות גורמה בארץ ומסעדות בעלות כוכבי מישלן בחו"ל, מלמדים באופן מקיף את יסודות הקולינריה משלב ההיכרות והטיפול בחומרי גלם, דרך התמקצעות בטכניקות בישול קלאסיות ומתקדמות ועד הכנת מנות גורמה כשרות המבטאות את השפה הקולינרית האישית שלכם.

ניתן להשתמש בכספי פיקדון לחיילים משוחררים

נושאי לימוד

תעודה בינלאומית וסטאז'

תעודה בינלאומית וסטאז'

אנו גאים להיות הקורס הראשון שקיבל הכרה בינלאומית, בוגרינו מקבלים תעודה בינלאומית הפותחת דלתות בארץ ובחו"ל, כמו כן מוצעת לסטודנטים תכנית סטאז' במסעדות המובילות בארץ.
צוות שפים מובחר

צוות שפים מובחר

מוביל הקורס השף יורם ניצן (לשעבר שף ראשי "מול ים") ביחד עם השפים ויקטור גלוגר, משה בדישי, סער מור, רוני פרדי מרדכי ובנוסף – כיתת אומן עם השף שגב משה, מביאים את הסטודנטים להיות מובילים בכל מה שקשור לקריירה בתחום הקולינרי.
טכניקות בישול בינלאומיות

טכניקות בישול בינלאומיות

מעבר לבסיס הקלאסי ניגע ונלמד על מטבחים שונים מרחבי העולם, מטבחי אסיה, מטבחי הים התיכון, מטבחי האמריקות וכמובן המטבח מקומי האזורי שלנו ועוד.
מסעדנות

מסעדנות

החשיבה המסעדנית, תורת התפריט והסרוויס. הבנת תורת התפריט לעומק תאפשר להבין את כללי הזהב לבניית תפריט מושלם והקניית סדר עבודה נכון בהכנת המנות יבטיחו הצלחה בהוצאתו.
צילחות

צילחות

הצלחת מאגדת בתוכה את הנשמה של השף, חומרי הגלם שבהם השתמש והטכניקות אותם רכש. בקורס נעניק לך את הכלים המתאימים לבניית מנות וצילחות מרשימים טעימים ונכונים.
ניהול ותכנון מרחב העבודה

ניהול ותכנון מרחב העבודה

המטבח מאתגר במרחב העבודה ובמרחב הזמן שלו. טבח טוב נמדד מעל הכול בניהול נכון של הזמן במרחב העבודה. אנו נעניק כלים שיאפשרו לטבח בתחילת הדרך להבין את הכללים והטכניקות להתמצאות במרחבים אלה.
הרכבת מנות

הרכבת מנות

הבנה מקיפה בכללים להרכבת ובניית מנות . שילוב נכון של מרקמים, טעמים וצבעים וטכניקות משולבות בבניית הטעם שלה אחרי שלב. הרכבת מנות תוך התאמה לעולם המסעדני.
יסודות הקולינריה

יסודות הקולינריה

הכרת חומרי הגלם הקיימים בשוק, מהבסיסיים ועד לייחודיים. הטיפול בחומרי גלם מרגע הגעתם למטבח. קצבות מקיפה - בשרים, עופות ודגים.

35 מפגשים | 560 שעות לימוד כולל סטאז׳ | 10.05 ימי ו'+ 16.05 ב' וה' 

קורס בישול מקצועי כשר עם תעודה בינלאומית

סיפורי בוגרים

לכל הסיפורים

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר