Pro. Pastry Chef מהדרין

קורס מקיף ומקצועי המבוסס על הפטיסרי הצרפתי הקלאסי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות

 

38 מפגשים בהם רוכשים את הטכניקות, הידע ושיטות העבודה של הקונדיטורים הגדולים בעולם • מסלול פרימיום מורחב הכולל את כל תחומי הקונדיטוריה, האפייה והקינוחים • רק בדן גורמה עמדת עבודה אישית מאובזרת לכל תלמידה, המאפשרת ללמוד ולהטמיע את הלימודים ביעילות ובמהירות • הקורס מתאים לנשים דתיות וחרדיות, הרוצות לפתח את יכולתן לשימושיים ביתיים ולמכירת מוצרי גורמה מהבית ומעסק • הצטרפי אלינו והפכי תחביב מהנה לפרנסה משתלמת! 

בין המרצים: ראשת המגמה: שף-קונדיטורית מאיה רביבו • שף-קונדיטורית בכירה : אפרת ליבפרוינד • שף קונדיטור ערן שוורצברד • שוקלטייר אורגד רואש  

בין נושאי הלימוד:

עוגיות מבחר סוגי עוגיות מהעולם. עוגיות זילוף, עוגיות סנדוויץ׳, עוגיות גילגול וקריצה, ועוד מבחר עוגיות קלאסי ועכשווי. בצק פריך וטארטים הכנה של מגוון סוגי בצקים פריכים. הכנת קישים, פאיים וטארטים צרפתיים קלאסיים ומודרניים, מלוחים ומתוקים. בצק רבוך הכנה של מתכוני בצק רבוך שונים: פחזניות, אקלר, קרם חמאה ופטיסייר למילוי המאפים והכנת ציפויים שונים לקישוט. בצק שמרים ובצק עלים מגוון יישומים מן המטבח ומן הקונדיטוריה, הכנת מאפים קלאסיים מבצק עלים, קראנצ׳ים, הכנת סוגי בצקים על בסיס שמרים, עוגות שמרים, בצק קרואסון, בריוש ועוד... אפיית לחמים יסודות אפיית לחמים, הכנת לחמים ולחמניות על בסיס שמרים, על בסיס מחמצות, טכניקות מסורתיות וחדישות, ממגוון סוגי קמחים. עוגות בחושות לימוד טכניקות שונות להכנת עוגות בחושות, מאפינס וקאפקייק. שוקולד הכרת השוקולד ומוצריו השונים, הכנת פרלינים עפ"י האסכולה הבלגית והצרפתית, טמפרור שוקולד, קישוטי שוקולד ועוד מרנג הכרה והכנה של מרנגים שונים, זילוף ושימוש בשק זילוף עם צנתרים שונים. הכנת קינוחים שונים על בסיס מרנג. עוגות ויטרינה הכנת מגוון סוגי קינוחים ומנות אחרונות מהמטבח הצרפתי הקלאסי והמודרני. מבחר עוגות בוטיק ברמת גימור מופתית ושילובי טעמים וטקסטורות שונים. פטיפורים וממתקים אומנות הפטיפורים וקינוחים קטנים, מקרונים בשלל טעמים, ממתקי נוגט, מרשמלו, סוכריות טופי, פת דה פרי ועוד... מנות בצלחות - A LA CARTE מנות אחרונות שמתאימות למסעדה - בפרזנטציות מתקדמות, ובשילוב גלידות וסורבה. 

הקורס כולל מפגש של לימוד חוויתי, בו לכל משתתפת עמדת עבודה עצמאית. בעזרת שיטת העבודה הפרטנית “Hands On”, קל יותר ללמוד ולהטמיע את הלימודים ביעילות, ביסודיות ובמהירות. עמדת העבודה האישית מצוידת במיטב הטכנולוגיה עם הציוד המתקדם מסוגו • בית הספר למקצועות הקולינריה דן גורמה, קבע סטנדרטים חדשים בלימודי הבישול, האפיה והקונדיטוריה בישראל, ועומד בדרישות המקצועיות הקפדניות ביותר הנהוגות בבית הספר לבישול המובילים בעולם • בוגרות הקורס יקבלו בטקס הסיום את תעודת הגמר (׳דיפלומה׳) היוקרתית של דן גורמה מסוג ״פרופושיונל פייסטרי שף״.

 

אין צורך בנסיון מקצועי מוקדם • הקורסים לנשים בלבד • כל החומרים כשרים למהדרין • משגיח כשרות במקום   

פתיחה: 18.6.2017 ימי ראשון 22:00-17:00

 

 

קורס קונדיטוריה מקצועי 358

פרטים נוספים

10% הנחה במקרים הבאים:

חיילים בשירות סדיר: בהצגת פנקס חוגר
חיילים משוחררים: עד שנה וחצי (18 חודשים) מתום השירות, בהצגת תעודת שחרור
שירות לאומי: עד שנה מתום השירות, בהצגת אסמכתה על מועד סיום השירות


 אפשרות לסטאז' של 100 שעות במסעדות המובילות בישראל, נוסף על שעות הלימוד.
* מתנה לנרשמים – ביגוד ונעליים בטיחותיות


קורס מקיף ומקצועי המבוסס על הפטיסרי הצרפתי הקלאסי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות

מבנה הלימודים

46 מפגשים מעשיים + 8 מפגשים עיוניים בנושא טכנולוגיית המזון



קהל יעד

למעוניינים לרכוש מקצוע חדש ולהשתלב בעבודה בקונדיטוריות המובילות בארץ ובעולם, לאלה המתכוונים לפתוח עסק עצמאי ולבעלי ניסיון קודם המבקשים להעמיק את ידיעותיהם
הקורס מיועד לאלו אשר רוצים להפוך את אומנות הקונדיטוריה לקריירה

תאריך


תל אביב - תאריך 29.10.2017

מחיר

21,500 ש"ח כולל מע"מ



צרו אתנו קשר בכל נושא