בישול אורבני טבעוני

עם עינת מזור

קורס בישול טבעוני בן שלושה מפגשים, בו נלמד להרכיב את המזווה האידיאלי בהשראת המטבחים הבריאים בעולם. נכיר את חומרי הגלם המומלצים לכל בית, תועלות תזונה לבריאות מיטבית ושילוב של סופר פודס.

 

במפגש הראשון נכין לחמניות באו מאודות עם מגוון ממרחים טבעוניים, אנטיפסטי איטלקי  שאפשר גם לשמור, כולל כמובן טיפים לשימור נכון של מזון. נמשיך עם קארי, ירקות העונה ועדשים מונבטות, נכין דג פפילוט עם ג׳ינג׳ר ותרד, ולקינוח מלאבי טפיוקה עשיר.

 

במרכז המפגש השני: ארוחות "בשרניות" טבעוניות בסגנון אמריקה. נכין מבחר סוגי המבורגר ולחמניות תואמות, תוספות להמבורגר, מחמצים, סלטים אמריקאים עסיסיים, צ'יפס בטטה ו׳פוטאטוס׳ תפוחי אדמה מתובלים. לקינוח, איך לא,  בראוניס שוקולד עשיר.

 

את המפגש השלישי נקדיש לאפייה טבעונית בריאה. נכין סוגי קישים עם ירקות העונה, טארט פסטו ופלפלים, פיצות ופוקאצ׳ות איטלקיות אפויות בתנור אבן, בליווי אנטיפסטי. נסיים עם טראפלס שוקולד-אמרטו וסחלב פיסטוק-מי ורדים.

תאירך הסדנה: 5.6.2017 

 

 

DGR_IMG_COURSE_BISHUL_86_358
  • עינת מזור

    בוגרת NGI בית הספר הגבוה לקולינריה בריאה בניו יורק. לשעבר, בעלת קייטרינג מצליח בניו יורק שהתמחה במזון גורמה אורגני. לשעבר, יועצת קולינרית לסיורי קולינריה וסדנאות בישול, בשווקי האוכל בניו יורק.
    מחברת ספרי בישול ואפיה בתחומי הבריאות. כותבת מדורי אוכל במגזין "מנטה"ו"בופה". משמשת כמתכונאית ויועצת קולינרית לחברות מזון. מקבלת השראה: בשווקי אוכל וממוסיקה.
    מושפעת מהנשים השפיות: אליס ווטרס וג'וליה צ'יילד.

פרטים נוספים

עם עינת מזור

מבנה הלימודים

קהל יעד

תאריך

תל אביב - תאריך 05.06.2017

מחיר

צרו אתנו קשר בכל נושא