ייצור גבינות בוטיק

סדנת להכנה ביתית של גבינות ויוגורטים מחלב כבשים ועיזים

הגבן ריאד אשתיווי מגיע לדן גורמה ללמד אתכם בכמה שלבים פשוטים, כיצד להכין גבינה איכותית בבית או יוגורט בריא באמת. למשפחת אשתיווי, משפחה ותיקה ומוכרת בנצרת, מחלבת בוטיק המתמחה ביצור גבינות מקומיות מחלב כבשים ועיזים. החלב עצמו, חומר הגלם המרכזי, מגיע מעדרי המשפחה הגדלים באזור נצרת ורועים באדמות עמק יזרעאל. המחלבה מייצרת מוצרי יוגורט וגבינות, וביניהן לאבנה, ג'יבנה ועוד. הידע של ריאד משלה מסורת משפחתית ומקומית, לצד לימודים והתמחות בצרפת ובאיטליה.

 

בסדנה נלמד כיצד לייצר באמצעים ביתיים מוצרי חלב כבשים, החל משל פיסטור החלב ועד למוצר המוגמר. בין המוצרים שנכין:  יוגורטים, גבינת לאבנה ג'יבנה וגבינת קצחץ. 

  

פתיחה: 18.5.2017 + 25.5.2017 ימי חמישי 21:00-17:00

 

DGR_IMG_COURSE_BISHUL_90_358

פרטים נוספים

סדנת להכנה ביתית של גבינות ויוגורטים מחלב כבשים ועיזים

מבנה הלימודים

קהל יעד

תאריך

תל אביב - תאריך 25.05.2017

מחיר

צרו אתנו קשר בכל נושא