השף הצעיר מסביב לעולם
עם שחר דבח

קורסי קיץ לילדים ונוער בחופש הגדול

לאור הצלחת קורסי הקיץ לילדים ונוער משנים עברו, גם בקיץ הקרוב ילדיכם יוכלו ליהנות מחוויה יצירתית, מהנה וטעימה במיוחד. השף שחר דבח בשיתוף צוות המדריכים של דן גורמה, ידריכו את ילדיכם במסע מרתק דרך מטבחי העולם, ובלימוד טכניקות עבודה מתקדמות וחומרי גלם חדשניים מעולם הבישול המקצועי.

 

הקורסים יתקיימו במהלך חופשת הלימודים בקיץ הקרוב. משך הקורס כשבועיים, בשעות 13:30-8:30. בנוסף, יתקיים צהרון עד לשעה 16:00. ניתן להרשם גם לשבוע אחד.  בין נושאי הקורס: הסודות מאחורי המנות המנצחות, ׳ארוחה מהסרטים׳, מטבח מולקולרי, פטיסרי צרפתי, מאכלי ילדות נוסטלגיים, אורז עולמי, מטבח מקסיקני, אוכל מזרח תיכוני,  7 קינוחים מסביב לעולם, ועוד... 

 

דן גורמה, מיסודם של רשת מלונות דן ורשת אורט, מציב סטנדרטים חדשים בלימודי הבישול והקונדיטוריה בישראל ועומד בדרישות המקצועיות הקפדניות הנהוגות בבתי הספר לבישול המובילים בעולם. כיתות הלימוד המרווחות מצוידות במיטב הטכנולוגיה והציוד המתקדם מסוגו, ומאפשרות עבודה מעשית (׳Hands On׳) בנוסף לידע המקצועי. מיטב השפים ואנשי המקצוע הבכירים בישראל מרכיבים את סגל ההוראה המוביל. 

 

2-7.7.17  

יום א׳: המטבח המקסיקני סלסה רנצה, גוואקמולה, לחם תירס מקסיקני, צילי קון קרנה, אורז ירוק, טורטיות ציפס, קינוח: צ'ורוס

יום ב׳: ארוחה מהסרטים  בלויוי קטעים מסרטים וקטעי קישור: ספגטי וכדורי בשר מתוך הסרט היפיפיה והיחפן, מרק דלעת קסום מתוך הסרט סינדרלה, קציצות תרד מטורפות מתוך הסרט פופאי, "הרבה יותר נחמד להיות בשניים״ כנפיים בדבש ושום מתוך הסרט פו הדוב, האורז של ג'ק מתוך הסרט ג'ק ואפון הפלא, משקה אפרסקים מצוייר מתוך הסרט ג'ק והאפרסק הענק, מסיבת התה של אליסה: עוגיות, עוגות ,תה והרבה הפתעות מתוך הסרט עליסה בארץ הפלאות

יום ג: 7 קינוחים מסביב לעולם  ואפל בלגי עם חמאה מתוקה וסוכר, צ'אק צ'אק - קינוח בוכרי, פנקייק אמריקאי, שטרודל וינאי, אלפחורס ארגנטינאי, דובוש הונגרי, ו-יויו טוניסאי

יום ד: אוכל מזרח תיכוני חומוס אבו גוש, סלט טבולה, כרובית בטחינה, פיתות מסורתיות מהמטבח הערבי, מג׳דרה - תבשיל אורז ועדשים מהמטבח החלבי, משקאות אותנטיים - תמר הינדי ורוזטה, בסבוסה - עוגת סולת מצרית

יום ה: הסודות שמאחורי המנות המנצחות הכנת מרקים ופסטות כמו השפים הגדולים, וינגרט אמיתי לסלט, פוקאצ׳ה ריחנית, טארט טאטן, קרם ברולה וניל-תפוז.

 

9-13.7.17

יום א: המטבח מולקולרי המבורגר ביתי עם 3 נגיעות מולקולרית, קוויארים בשלל טעמים, סלט גורמה מולקולרי, קינוח בעזרת חנ

יום ב: מאפים

יום ג: מאכלי ילדות נוסטלגיים שניצל אמיתי עם פירה ובצל מטוגן, בורקס עם בשר ברוטב פטריות, נקניקיות ומקרוני, עופות ממולאים, תפוח עץ אפוי ממולא בתערובת אגוזים וצימוקים, ג'לי צבעוני עם לפתן פירות

יום ד: יום שכולו תפוח אדמה ניוקי בעבודת יד ברוטב עגבניות פיקנטי, גרטן תפוח אדמה ותרד, פוטטוס, לביבות תפוח אדמה ובטטה, כדורי תפוח אדמה במילוי עגבניות וגבינות בציפוי פנקו, דונאטס עם בצק תפוח אדמה

יום ה: אורז עולמי דפי אורז במילוי ירקות ועשבי תיבול, פאד-תאי אטריות אורז מוקפצות עם ירקות ונתחי עוף, קציצות אורז ועדשים בליווי טחינה ירוקה, אורז מוקפץ עם עוף, ביצים וירקות, פודינג אורז ופירות יער, כדורי אורז ואגוזים בציפוי שוקולד

 

תאריכי הקורס: 2-6.7.17 + 9-13.7.17

 

עלות הקורס: 2850 ₪

שבוע בלבד: 1650 ₪

צהרון שבועי: 400 ₪

 

DGR_IMG_COURSE_BISHUL_92

פרטים נוספים

קורסי קיץ לילדים ונוער בחופש הגדול

מבנה הלימודים

קהל יעד

תאריך

טרם נקבע תאריך פתיחה

מחיר

צרו אתנו קשר בכל נושא