איטליה

עם השף מנה שטרום

השף מנה שטרום Mena Strum מגיע לדן גורמה ללמד סדנה מעשית בת שני מפגשים עם קלאסיקות מהמטבח האיטלקי. נכיר את התרבות הקולינרית האיזורית, שילוב בין מסורות לקידמה, טכניקות עבודה וכמובן מתכונים מנצחים.

מפגש ראשון:
PASTA FRESCA 

שלושה סוגי בצקים: 
בצק דורום (טבעוני), בצק חלמונים, בצק ביצים
רביולי קפרזה
סוכריות פסטה במילוי דלעת
טורטליני פטריות
קנלוני במילוי תרד וריקוטה
רוטב עגבניות קלאסי



מפגש שני: איטלקי עם בשר

מנות פתיחה
Antipasti 
קרפאצ׳יו בקר 
טרטר טוסקני
ויטלו טונטו

מנת ביניים
Primi Piati
פפרדלה ראגו ברווז
טורטליני זנב שור

מנה עיקרית
Secondi
אוסובוקו עם ריזוטו מילאנז
סטרגוטו - תבשיל בקר בעגבניות - מתכון רומאי יהודי



מנה שטרום Mena Strum
האוטוריטה למטבח האיטלקי. המומחה למטבח האיטלקי על איזוריו השונים. את עבודתו החל כסטאז׳ר לשנה במסעדת "דון אלפונסו" באיזור אמלפי, בעלת שני כוכבי מישלן. התמזל מזלו, ואחרי 4 חודשים בלבד התפנתה משרת טבח קבועה במסעדה והוא קודם במהרה. עם שובו לארץ, הקים את מסעדת איל פאצ׳יו וקבע סטנדרט איטלקי נאמן למקור, שהפך למודל למסעדות רבות. מנה היה השף של המסעדות ״פרונטו״ ו״רדיו רוסקו״ והבעלים של ״קמפנלו״. בשנים האחרונות עוסק גם בייעוץ קולינרי ועורך סיורים קולינריים לאיטליה. 

פתיחה: 19.7.17 ימי רביעי 21:00-17:00, 2 מפגשים, מחיר הסדנה: 900 ש״ח

DGR_IMG_COURSE_BISHUL_95

פרטים נוספים

עם השף מנה שטרום

מבנה הלימודים

קהל יעד

תאריך

תל אביב - תאריך 19.07.2017

מחיר

צרו אתנו קשר בכל נושא