המסע להודו

מאסטר קלאס עם סרדנה

השפית סרנדה דילבסקי מגיעה לדן גורמה לסדנה מעשית בת שני מפגשים, בהם נצא למסע קולינרי ותרבותי מרתק במטבחי הודו ודרום מזרח אסיה. הצטרפו אלינו למסע מהנה עם הטעמים, הניחוחות, הצבעים והסיפורים - בואו להכיר מקרוב תרבות רחוקה ומיוחדת. 

מפגש ראשון: 08.09.17

LAAL MASS כבש מבושל בתערובות תבלינים בנוסח ראג'סטאן

VARAN BHAATmתבשיל עדשים עם עלי קארי מאזור מהרשטרה

VEGTABLES KOFTA CURRY כדורי ירקות מטוגנים עם רוטב 

DRY FRUITS PULAO תבשיל אורז בסמטי עם פירות יבשים בנוסח קשמיר

SEASAME CHUTNEY מטבל שומשום

MEAT MASALA תערובת תבלינים



מפגש שני: 15.09.17

PANI PURI כדורי בצק פריכים במילוי תפוחי אדמה מאזור ביהאר

KOLA PURI CHICKEN תבשיל עוף ברוטב עשיר מהעיר KOLA PUR 

TAWA PULAO אורז מוקפץ בירקות בסגנון מומביי

THEPLA לחם הודי ממולא בתרד מאזור גוג'ראט

COCONUT CHUTNEY מטבל קוקוס

TOMATO CHUTNEY מטבל עגבניות

TAMRIND CHUTNEY מטבל תמר הינדי וקני סוכר

KOLA PURI MASALA תערובת תבלינים



סרנדה דילבסקי - ילידת הודו, דור 18 לשושלת הודית עתיקה, בוגרת העונה הרביעית של מאסטר שף וחוקרת של הקולינריה ההודית מזה כעשור. סרנדה משלבת בין סגנונות ומנות מהמטבח ההודי המסורתי, עם טכניקות וחומרי גלם עכשווייםֿ, ויוצרת מנות נפלאות עם טביעת אצבע ברורה וייחודית. 

פתיחה: 08.9.2017 • יום ו׳ שני מפגשים 13:00-9:00

DGR_IMG_COURSE_BISHUL_97

פרטים נוספים

מאסטר קלאס עם סרדנה

מבנה הלימודים

קהל יעד

תאריך

טרם נקבע תאריך פתיחה

מחיר

צרו אתנו קשר בכל נושא