סיווגים מקצועיים

טבחות סוג 3

המסלול המקצועי להסמכת שפים בכירים

טבחות סוג 3

בקורס טבחות סוג 3 של אורט דן גורמה תלמד ותקבל את הידע והכלים הדרושים לקידום הקריירה שלך.
להצלחה באמת יש אמא ואבא: אצלנו קוראים להם רשת מלונות דן ורשת אורט. שיתוף פעולה שמעניק לך נסיון, איכות ומובילות - צעד אחד לפני כולם. אז אם אתה באמת מעוניין להתקדם, מקומך איתנו בקורסים המקצועיים ביותר, עם אלפי בוגרים שהשתלבו בצמרת העשייה והתעשייה הקולינרית. עכשיו זה התור שלך!


מנהל התחום הקולינרי: אבי שטייניץ • בין המרצים: אלעד קמחי עיוני • שי קרידי כל נושאי הקורס עיוני ומעשי •

נושאי לימוד

נושאי לימוד

נושאי לימוד

בין נושאי הלימוד • שיטות ריכוך מתכוני יסוד • חישוב עלויות ותמחור • בטיחות • תברואה • היגיינה • תזונה • ארגון סביבת העבודה • בחירת תפריטים • שימוש מושכל בסל מוצרים • שיטות בישול מתקדמות • פרזנטציה וצילחות, ועוד...
שף בכיר

שף בכיר

מוביל הקורס השף שי קרידי בעל ותק וניסיון של שנים בהובלת תלמידים להצלחה במבחני הגמר
שיטת לימודים סוג 3

שיטת לימודים סוג 3

29 מפגשים שילוב של לימודים עיוניים עם לימודים מעשיים Hands On
תעודה מקצועית סוג 3

תעודה מקצועית סוג 3

תעודה ממשלתית טבחות סוג 3 של משרד העבודה

29 מפגשים עיוניים ומעשייים | 175 שעות לימוד | 10.03.24 יום א' 16:00-21:00

תנאי קבלה:

7 שנות ותק ללא תעודת מקצוע 

שנת ותק אחת לבוגרי טבחות סוג 2 

טבחות סוג 3

נבחרת המרצים

טובי השפים, הקונדיטורים ואנשי המקצוע הבולטים בתחומם, מרכיבים את סגל ההוראה המוביל, לצד שפים אורחים מהארץ ומחו״ל

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 072-394-5833

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר