סדנאות קולינריות

סדנת בישול איטלקי חלבי

סדנה חלבית מעשית שמביאה את איטליה אליך

  • על הסדנה
  • על השף

נלמד להכין שלושה סוגי בצקים: בצק דורום (טבעוני), בצק חלמונים, בצק ביצים, נכין רביולי
קפרזה, סוכריות פסטה במילוי דלעת, טורטליני פטריות, קנלוני במילוי תרד וריקוטה וגם נגלה
את המתכון המושלם לרוטב העגבניות הקלאסי. סדנת חובה לחובבי המטבח האיטלקי.

מנה שטרום - האוטוריטה למטבח האיטלקי. המומחה למטבח האיטלקי על איזוריו השונים. את עבודתו החל כסטאז׳ר לשנה
במסעדת "דון אלפונסו" באיזור אמלפי, בעלת שני כוכבי מישלן. התמזל מזלו, ואחרי 4 חודשים בלבד התפנתה משרת
טבח קבועה במסעדה והוא קודם במהרה. עם שובו לארץ, הקים את מסעדת איל פאצ׳יו וקבע סטנדרט איטלקי נאמן
למקור, שהפך למודל למסעדות רבות. מנה היה השף של המסעדות ״פרונטו״ ו״רדיו רוסקו״ והבעלים של ״קמפנלו״.
בשנים האחרונות עוסק גם בייעוץ קולינרי ועורך סיורים קולינריים לאיטליה.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר