סדנאות קולינריות

סדנאות אפיית לחמים

דן גורמה, מיסודם של רשת מלונות דן ורשת אורט, מציב סטנדרטים חדשים בלימודי הבישול והקונדיטוריה בישראל ועומד בדרישות המקצועיות הקפדניות הנהוגות בבתי הספר לבישול המובילים בעולם.

בין שלל הקורסים והסדנאות הנלמדים בבית הספר ללימודים קולינריים קיימות גם מגוון סדנאות אפיית לחמים למתחילים ולמתקדמים. 

לחמי מחמצת למשפרי סגנון/סער מור

סדנה חדשה וייחודית לאופות ואופים שרוצים לשפר את הידע ויכולות האפייה שלהם

אמנות הפטיסרי/נבחרת השפים

15 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות

קינוחים ומאפי שמרים ללא גלוטן/שף עינת מזור

קורס אפייה בריאה בן 2 מפגשים, במהלכו נלמד ליצור קינוחים ומאפי שמרים ללא גלוטן

עוגות לאירוח ללא גלוטן/שף עינת מזור

בואו להפתיע את האורחים שלכם בחג הזה בקינוחים מדהימים ובריאים ללא טיפת גלוטן.

יסודות אפייה בריאה/שף עינת מזור

סדנת מבוא מעשית ליסודות האפייה הבריאה בת 2 מפגשים.

קמחי מורשת/קונדיטור סער מור

בואו להכיר את עולם הקמחים והלחמים המקומי, עם הידע שכל אופה חובב ומקצועי ישמחו להכיר: הטכניקות, הטקסטורות והמתכונים המנצחים.