סדנאות קולינריות

קמחי מורשת וקמחים עתיקים

 

האופה המקצועי סער מור יחלוק אתכם את כל הידע שאופה צריך, מהחיטים העתיקות  ועד לכִּכַּר: דגנים עתיקים המשמרים את כל הערכים התזונתיים והטעמים, מחמצת ושאור, לישה נכונה, אפייה מדוייקת ועוד.. נעבוד עם קמחי החורסאן- קמוט, האינקורן, האמר והכוסמין- מהם נכין ככרות לחם של פעם, עם ניחוח עשיר וטעם עמוק, עם קראסט ומרקם אוורירי - שתוכלו גם לקחת הביתה בסיום הסדנה 

  • נושאי הלימוד
  • על הקונדיטור

בואו להכיר את עולם הקמחים והלחמים המקומי, עם הידע שכל אופה חובב ומקצועי ישמחו להכיר: הטכניקות, הטקסטורות והמתכונים המנצחים.

נושאי הלימוד

לחמניות כוסמין בהידרציה גבוה (100% מים) בטכניקה שונה שגורמת למרקם פתוח במיוחד.
פוקאצ'ות מלוחות, מתוקות, מגלולות וממולאות, במבחר טעמים ושילובים ייחודיים מקמחים עתיקים
לחם לכריכים שישדרג כל סנדביץ׳ בטעמים וניחוחות שאנחנו כבר לא מכירים
לחם גלבוע ארץ ישראלי עם טעם שורשי ותוספות מהמטבח המקומי של פריקי, דוחן ופשתן

והכל עם שאור ומחמצת מכוסמין.

כל משתתף מקבל גור של המחמצת המפורסמת של סער, הידועה בשם "פורטונה".

את הקורס יעביר סער מור, אופה לחמים מקצועי וקונדיטור בהכשרה. בעבר הבעלים והאופה של "השאור של סער".
סער מלמד סדנאות לחם ובתקופה האחרונה מתרכז בקמחי מורשת והנגשת אפיית לחמים בריאים לאופה
הביתי באמצעות דף הפייסבוק "מחשבות על לחם".

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר