סדנאות קולינריות
מקרונים
סדנת בוטיק להכנת מקרונים מושלמים כמו בקונדיטוריות המשובחות בפריז, צעד אחר צעד, עם עמדת עבודה אישית לכל משתתף/ת
- נושאי הלימוד
- על השף קונדיטור רוני פרדי מרדכי
- מקרונים בשיטה האיטלקית במילויים שונים - מסקרפונה שוקולד לבן, קפה, חמאת בוטנים ושלל טעמים
מבכירי הקונדיטורים בארץ,ניסיון של מעל ל - 35 שנה במקצוע והוראת הקונדיטוריה
למד והשתלם במוסדות הקולינריים הגבוהים בצרפת - בהם התמחויות בפטיסרי, שוקולד, ניפוח סוכר ועוד.
פיתוח מוצרי קונדיטוריה ייחודיים כגון RFM, אבקת מקרונים ועוד.
השף קונדיטור הראשון שהוזמן לשפוט באולימפיאדת השפים הבינלאומית IKA גרמניה
מייסד הקרן לעידוד הקונדיטור הצעיר
סדנאות נוספות שיעניינו אותך
הצג מפה