סדנאות קולינריות

יסודות אפייה בריאה

חולמים לאפות כמו בקונדיטוריה, רק בריא יותר? הצטרפו לסדנת היסודות לאפייה בריאה, ולמדו לעבוד עם חומרי הגלם הטבעיים כדי להגיע לתוצאות מושלמות. מאפים ולחמים וגם עוגות וקינוחים, כאן תלמדו כיצד להכין את המנות האהובות בגרסאות הרבה יותר בריאות. הצטרפו אלינו וגלו כיצד אפייה ללא גלוטן יכולה להיות מהנה, אלגנטית ובריאה.

  • נושאי הלימוד
  • על השפית

טארטים, מליות טבעיות ובצק פריך
נכיר חומרי גלם מהמטבח הבריא ואת תחליפי הממתיקים הבריאים. נלמד לאפות עם אגאר ואת השימושים הטבעיים של שמן קוקוס וסוכר קוקוס. במפגש נכין טארטים מעוררי תיאבון עם מליות טבעיות מתוקות על בסיס פירות, כמו: טארט תות ואוכמניות בציפוי וניל ואגאר, טארט עם מלית גבינה ללא גבינה עם ציפוי פטל, עוגיות גרנולה בריאות מסוכר טבעי וביסקוטים איטלקיים ממש כמו ברומא.


נאפה מגוון רחב מאפים

מאפי שמרים טבעוניים, מאפי שושנים, קראנצ׳ים, ולחמים עשירי סיבים ואגוזים מקמחי כוסמין ושיפון.

נלמד להכין מליות שוקולד ללא שוקולד וריבות פרי על בסיס צ'יה.

עינת מזור

שפית מוכרת ומובילה בתחומה. למדה במוסד היוקרתי The Natural Gourmet Institute במנהטן לימודי קולינריה ותזונה, מומחית לקולינריה בריאה והייתה אחראית על פיתוח קמחי ׳כרגיל׳ ללא גלוטן, אשר עובדים אחד לאחד עם מתכונים רגילים. מזור היא השפית למנות המיוחדות והבריאותיות של חברת התעופה "אל על", מרצה בינלאומית לבישול בריא ואפייה בבתי ספר קולינריים מובילים, ומחברת ספרי בישול רבים שהפכו לרבי מכר.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר