סדנאות קולינריות

עוגות לאירוח ללא גלוטן

בואו להפתיע את האורחים שלכם בחג הזה בקינוחים מדהימים ובריאים ללא טיפת גלוטן.

  • נושאי הלימוד
  • על השפית

נלמד לעבוד עם  מוסים וזיגוגים שונים, נכיר ונאפה בשיטות מעודכנות להכנת  עוגות יפות וגבוהות לאירוח מושלם עם מגוון של טכניקות זילוף וגנאשים.
עוגת פרלינה עם קרם פיסטוק וגנאש שוקולד מוקצף
עוגת לימון עם קרמו לימון איטלקי ומרנג
עוגת מוס שכבות של סימפוניית אביב טרופית

עינת מזור

שפית מוכרת ומובילה בתחומה. למדה במוסד היוקרתי The Natural Gourmet Institute במנהטן לימודי קולינריה ותזונה, מומחית לקולינריה בריאה והייתה אחראית על פיתוח קמחי ׳כרגיל׳ ללא גלוטן, אשר עובדים אחד לאחד עם מתכונים רגילים. מזור היא השפית למנות המיוחדות והבריאותיות של חברת התעופה "אל על", מרצה בינלאומית לבישול בריא ואפייה בבתי ספר קולינריים מובילים, ומחברת ספרי בישול רבים שהפכו לרבי מכר.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר