סדנאות קולינריות

עוגות בוטיק ופטיפורים

סדנה בת 2 מפגשים להתמחות בעוגות בוטיק (Entremet) ופטיפורים וקינוחים קטנים

 

עוגות בוטיק ופטפורים הם פסגת היצירה של הקונדיטוריה, ובפרט של קונדיטוריות העילית. אלו העוגות המקושטות, המיוחדות והמושקעות מכולן, אשר יוצגו לראווה בויטרינה, ולצד ריחות האפייה והשוקולד, ימשכו אתכם פנימה.

 

  • עוגות בוטיק
  • אודות השף רוני פרדי מרדכי

בשני מפגשים תוכלו ללמוד וליישם טכניקות מקצועיות להכנה והגשת קינוחים ועוגות מרהיבות.

הכנת כל השלבים מהבצק, קרמו ועד לעיטורי שוקולד

7/03 עוגות בוטיק- 100% שוקולד, פטל ושוקולד לבן

02/05 פטיפורים וקינוחים קטנים - פטל קקאו, כדור רושר

מבכירי הקונדיטורים בארץ,ניסיון של מעל ל - 35 שנה במקצוע והוראת הקונדיטוריה

למד והשתלם במוסדות הקולינריים הגבוהים בצרפת - בהם התמחויות בפטיסרי, שוקולד, ניפוח סוכר ועוד.

פיתוח מוצרי קונדיטוריה ייחודיים כגון RFM, אבקת מקרונים ועוד.

השף קונדיטור הראשון שהוזמן לשפוט באולימפיאדת השפים הבינלאומית IKA גרמניה

מייסד הקרן לעידוד הקונדיטור הצעיר

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר