סדנאות קולינריות

הסדנה לשוקולד

מפגש על עולם השוקולד היצירתי והמתפתח עם השף רוני פרדי מרדכי, מפגש של התנסות, יצירה והשראה, עם שילובים חדשניים ומעניינים שירתקו כל חובב שוקולד.

 

  • מפגש ראשון
  • אודות השף רוני פרדי מרדכי

נלמד טמפרור והכנת פרלינים מיוחדים בטעמים חדשניים:

 

טראפלס פקאן פרלינה

פרלין שוקולד לבן לימוני

פרלין שוקולד קרמליה

מבכירי הקונדיטורים בארץ,ניסיון של מעל ל - 35 שנה במקצוע והוראת הקונדיטוריה

למד והשתלם במוסדות הקולינריים הגבוהים בצרפת - בהם התמחויות בפטיסרי, שוקולד, ניפוח סוכר ועוד.

פיתוח מוצרי קונדיטוריה ייחודיים כגון RFM, אבקת מקרונים ועוד.

השף קונדיטור הראשון שהוזמן לשפוט באולימפיאדת השפים הבינלאומית IKA גרמניה

מייסד הקרן לעידוד הקונדיטור הצעיר

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר