סדנאות קולינריות

הסדנה לסושי

סדנת סושי למתחילים עם המומחה למטבח היפני, השף בועז צאירי.
למדו כיצד להכין את הסושי הכי משובח בבית, מדגים טריים וירקות רעננים, במגוון אפשרויות וטעמים.
הצטרפו אלינו לשיעור מעשי שבסופו לא תרצו להפסיק לגלגל..

  • נושאי הלימוד
  • על השף
  • ההיסטוריה של האכול היפני והסושי בפרט
  • הכרת המרכיבים השונים שמהם מכינים סושי
  • דגש מיוחד על האורז: סוגים, שטיפה ובישול
  • חיתוך דגים וירקות
  • הכנת האורז והכנת המרכיבים השונים של הסושי
  • הכנת סוגים שונים של סושי

כבר 30 שנה שבועז צאירי מתעסק עם אוכל יפני:

הוא פתח את מסעדת סאקורה הירושלמית, את אחותה הקטנה התל אביבית, גידל אצות שונות בבריכות, הפיק טופו מפולי סויה ובין לבין ותוך כדי – גם מלמד איך עושים סושי. הכל התחיל די במקרה. בועז הגיע לקנדה במסגרת לימודי הגיאוגרפיה שלו, שם עבד בשמורת אינדיאנים ותיווך בין משלחות של יפנים שהגיעו לשמורה לבין האינדיאנים, תושביה. בעקבות משימת התיווך התאהב צאירי לא רק ביפנים ובמטבח המרתק שלהם אלא גם באשתו, קיוקו, איתה חזר לארץ ופתח את סאקורה. בנוסף מחזיק צאירי חווה לגידול אצות במכמורת, בה הוא מגדל אצות, קיפודי ים ושאר גידולים אקזוטיים. הטריות והאיכות של חומרי הגלם הם עבור צאירי דבר שבעניינו אין פשרות, והגידול העצמי מבטיח לו חומרים טריים במקום תהליך ארוך של ייבוא מיפן.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר