סדנאות קולינריות

סדנת דגים עם השף ויקטור גלוגר

"תן לאדם דג - והשבעת אותו ליום אחד, למד את האדם לדוג - והשבעת אותו לכל החיים." (לאו דזה)

2 מפגשים מעשיים עם כל המידע הנחוץ לטיפול מושלם בדגה טרייה, מהים ועד לצלחת.

  • מפגש ראשון
  • מפגש שני
  • על השף ויקטור גולגר

נושאי הלימוד

ההיסטוריה של בישול דגים בארץ ובעולם, מצב הדגה המקומי והעולמי

קניית דגים – היכן לקנות, כיצד לבחור-שמירה, טיפול ואחסון דגים

שיטות חיתוך דגים, הדגמה של פילוט וחיתוך, טכניקות של בישול, צלייה, טיגון ואפייה.

 

מה נכין במפגש הראשון: 

ציר דגים
פאייה ספרדית
פילה בס בקראסט פיסטוקים ושקדים עם רוטב יין לבן  ושמנת
דג בר ים במלח
סלמון קונפי בשמן ארומטי
בלוטין לברק
בורקס סלמון עם חצילים, לימון כבוש ופפריקה מעושנת.

 

נושאי הלימוד

 

 

טרטר טונה אדומה עם מרק סלמורחו ירוק וצ'יפס טורטייה
קבב בורי (אלבונדוקיה), טאבולה, טחינה ועגבניות
פילה דג הייק  מטוגן עם איולי עגבניות שרי וצ'יפוטלה
דג בסגנון " ביסקאיה"  עם תפוחי אדמה וירקות צלוים

 

שף ויקטור גלוגר - אולה, קלואליס וקלואליס הכשרה בהילטון תל אביב, דגים 206, דלי דג ועוד. כל התחנות הקולינריות של ויקטור הנם אבני דרך בקולינריה הישראלית. שף ויקטור גלוגר הינו בוגר בית הספר למלונאות mederic ובית הספר Charles barrier ו-le no'tre בפריז. ויקטור הינו מהשפים המסעדניים הבולטים הפועלים היום בארץ. ייצג את ישראל קולינרית במדינות רבות – ספרד, מקסיקו, אורוגוואי ועוד.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר