סיווגים מקצועיים

טבחות סוג 1

המסלול המקצועי ללימודי טבחות מטעם משרד העבודה

טבחות סוג 1

בקורס טבחות סוג 1 של אורט דן גורמה תלמדו ותקבלו את הידע והכלים הדרושים להזניק את הקריירה שלכם בכיוון הנכון. פתאום תגלו שיש לימודים שבאמת כיף להגיע אליהם. במסגרת הקורס, תהנו מתכנית לימוד עיונית בביה״ס המשוכלל של אורט  דן גורמה בתל אביב, בשילוב עבודה מעשית בשכר, במיטב המסעדות, חברות הקייטרינג ובתי המלון בארץ. אם אתם מעוניינים להפוך תחביב לקריירה מצליחה, מקומכם איתנו בקורסים המקצועיים ביותר, עם אלפי בוגרים שהשתלבו בצמרת העשייה והתעשייה הקולינרית. עכשיו זה התור שלך!

נושאי לימוד

שיטת לימודים סוג 1

שיטת לימודים סוג 1

הקורס נלמד במתכונת של עיוני ומעשי, לאחר חודשיים שילוב של 3 ימי לימוד ו-3 ימי עבודה
תעודה מקצועית

תעודה מקצועית

תעודת טבחות סוג 1 משרד הכלכלה
יסודות הקולינריה

יסודות הקולינריה

הכרת חומרי הגלם הקיימים בשוק, מהבסיסיים ועד לייחודיים. הטיפול בחומרי גלם מרגע הגעתם למטבח. קצבות מקיפה - בשרים, עופות ודגים.
צוות שפים מובחר

צוות שפים מובחר

מוביל הקורס השף גיא לסניצקי (בוגר Cordon Blue Londo, בעל ניסיון רב בתחום המסעדנות והבישול, ביחד עם צוות השפים דוד מאינבך, ביחד עם השפים ויקטור גלוגר, סער מור, רוני פרדי מרדכי מביאים את הסטודנטים להיות מובילים בכל מה שקשור לקריירה בתחום הקולינרי.
טכניקות בישול בינלאומיות

טכניקות בישול בינלאומיות

מעבר לבסיס הקלאסי ניגע ונלמד על מטבחים שונים מרחבי העולם, מטבחי אסיה, מטבחי הים התיכון, מטבחי האמריקות וכמובן המטבח מקומי האזורי שלנו ועוד.
צילחות

צילחות

הצלחת מאגדת בתוכה את הנשמה של השף, חומרי הגלם שבהם השתמש והטכניקות אותם רכש. בקורס נעניק לך את הכלים המתאימים לבניית מנות וצילחות מרשימים טעימים ונכונים.
ניהול ותכנון מרחב העבודה

ניהול ותכנון מרחב העבודה

המטבח מאתגר במרחב העבודה ובמרחב הזמן שלו. טבח טוב נמדד מעל הכול בניהול נכון של הזמן במרחב העבודה. אנו נעניק כלים שיאפשרו לטבח בתחילת הדרך להבין את הכללים והטכניקות להתמצאות במרחבים אלה.
הרכבת מנות

הרכבת מנות

הבנה מקיפה בכללים להרכבת ובניית מנות . שילוב נכון של מרקמים, טעמים וצבעים וטכניקות משולבות בבניית הטעם שלה אחרי שלב. הרכבת מנות תוך התאמה לעולם המסעדני.
שיטת לימודים

שיטת לימודים

הקורס פותח על ידי צוות קונדיטורים מוביל, ומלמד בשיטת Hands On הכולל שעות התנסות גדולות, ביחד עם הסבר עיוני בכל שיעור להעמקת הידע

114 מפגשים | 962 שעות לימוד | מסלול בוקר

טבחות סוג 1

נבחרת המרצים

טובי השפים, הקונדיטורים ואנשי המקצוע הבולטים בתחומם, מרכיבים את סגל ההוראה המוביל, לצד שפים אורחים מהארץ ומחו״ל

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 072-394-5833

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר