סדנאות קולינריות

לבשל כמו מאסטר - בישול מהדרין נשים

בס"ד

 

מטרת הקורס:

בשלניות ביתיות שאוהבות את המקצוע ורוצות לדעת את סודות השפים בבישול, נלמד להכיר חומרי גלם טובים שיטות עבודה מיוחדות ומיקסום טעמים וכמובן איך לגשת נכון לבישול ביתי עם חומרים שיש לנו בבית ולהוציא מנות מיוחדות.

  • מה בתכנית?
  • שף חיים בורנשטיין
 

מפגש ראשון   -   ירקות, סלטים ודגים

נבין לעומק את הירקות הטריים ואת חשיבותם ותרומתם לבישול שלנו, נבין על הכנת סלטים ברמה גבוהה, נלמד להכיר לעומק את מבחר הדגים שיש לנו בארץ ההבדלים בין דגי ים לבריכה ואופן הטיפול הנכון בהם.

בין המנות אותם נכין -  2 מנות דג, 2 סלטים מבושלים מיוחדים, 2 סלטים רעננים

מפגש שני – בשר ועוף

הכרת בעלי הכנף אופן טיפול נכון ופירוק יסודי, נלמד מה מתאים לכל חלק ואיך נכון להכין אותם. נלמד איך מרכיבים אחד את השני ואיך לעדכן מתכון לפי הטעמים שלנו הכרת הבשר הטחון: נלמד איך לטחון נכון ומאיזה חלקים, כמות השומן הנדרשת בכל מנה ואת האפשרויות של המנות  הבלתי מוגבלות מהבשר הטחון, הקדמה לקראת נתחי פרימיום.

בין המנות אותם נכין -  עראייס כמו בנצרת , המבורגר מא' ועד ת' , צ'ילי קון קרנה היישר ממקסיקו , פרגיות ממולאות בפריקה ,אגוזים ועשבים ירוקים , חזה עוף צרוב אסייתי ...

מפגש שלישי- נתחי פרימיום במטבח הבייתי

נלמד לעומקם של נתחים ולהכיר היטב כל חלק וחלק בפרה ובטלה, שיטות בישול מיוחדות,

מתכוני בשר בהכנה קצרה ומתכונים לבישול ארוך ונזידים, שילוב של מתכונים לנתחים, שילוב טעמים לכל נתח במיוחד.

בין המנות אותם נכין -  כתף טלה צלויה בפירות יבשים , אסאדו מעושן מפרה שמנה, רוסטביף אנטרקוט משוייש, קרפצ'יו קלאסי, סטייק מינוט של דנבר ...

  • הקורס מיועד לנשים בלבד
  • הקורס משלב הדגמות של השף ועבודה מעשית
  • כל החומרים כשרים למהדרין
  • משגיח כשרות במקום

השף החרדי שזכה באליפות ארצית לשפים, למד את מקצוע הבישול וביצע השתלמויות במגוון תחומים, ביצע סטאז' במסעדות ידועות בארץ ובעולם.

כיום, מעביר סדנאות והרצאות בתחומים קולינריים.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר