סדנאות קולינריות

סדנת קינוחי שוקולד לחג האהבה

בואו לחגוג איתנו את יום האהבה עם סדנה חוויתית לאוהבי השוקולד • הסדנה כוללת הדגמה ועבודה מעשית, הכרת מושגי יסוד, טימפרור וטכניקות עבודה • אין צורך בנסיון מקצועי מוקדם • בקרוב תכינו בעצמכם את הדברים הטעימים ביותר - לאנשים האהובים ביותר • נסו ותתמכרו...

  • נושאי הלימוד
  • שף קונדיטור אורגד רואש

 

  • פונדט שוקולד מטורף
  • טראפלס קרמל ומלח ים
  • פאדג' שוקולד לבן עם גאנש שוקולד מוקצף
  • כוס מוס שוקולד חלב וקראמבל אגוזי לוז



למד בבית הספר Lenotre בצרפת, והתמחה אצל השוקלטיירים כריסטוף רודון וטרי אטלן. בנוסף, התמחה אצל השף-קונדיטורים ג'רארד טורא וג'יל מיסונב. אורגד עבד כשף-קונדיטור של מלון רויאל ביץ׳, כשוקלטייר של מלון המלך דוד בירושלים וכקונדיטור ראשי של מסעדת השף לה רג׳אנס. החל משנת 2012 אורגד הוא חלק מהצוות ההדרכה המוביל של מגמת הקונדיטוריה במרכז הקולינרי דן גורמה. לאחרונה יצר את התפריט ולימד את צוות הקונדיטוריה של מלון The Den בבנגלאור, הודו.

 

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר