סדנאות קולינריות

בישול איטלקי לפסח

לימוד כל הטכניקות הקלאסיות והחדשות להכנת מטעמים מאיטליה והכל ללא גלוטן 

  • על הסדנה
  • על השפית

מטעמים מהמטבח האיטלקי ללא גלוטן

רביולי במילוי ריקוטה - תרד בקרם פלפלים קלויים

פוקצ'ות עשבי תיבול בסגנון איטלקי - קרום פריך

רוטב עגבניות עשיר

פיצה עבה ודקה עם מגוון אפשרויות רחב של תוספות

 

 

יזמית ישראלית ומומחית בתחום הקולינריה ללא גלוטן. הגתה ופיתחה את 'קמח תמי' ובהמשך את כל סדרת המוצרים תחת המותג 'תמי'. מנחת סדנאות בישול ואפייה ללא גלוטן, כתבה והוציאה לאור את הספר הראשון בעברית לאפייה ללא גלוטן.


כבלוגרית אוכל וכמתכונאית פורסמו במרוצת העשור האחרון מאות מאמרים ומתכונים שלה בעיתונים ובאתרים שונים (ביניהם; על השולחן, Ynet, בופה, בלוג 'קולינריא', נענע 10, דרך האוכל ועוד).

 

את הידע התאורטי בתחום הכימיה של המזון רכשה באופן אוטודידקטי ובאמצעות התמדה בשיטת ניסוי וטעיה ללא השכלה פורמלית בתחום, כיום תמי מלווה אופים, קונדיטורים ובעלי מקצוע וותיקים בתחום עסקי המזון המעוניינים להרחיב ולהתאים את ההיצע לקהילה הנדרשת לכך.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר