סדנאות קולינריות

השף הצעיר פסח - מסביב לעולם ב-5 ימים

השף הצעיר חוזר ל-5 ימים מסביב לעולם עם תכנים חדשים, שימוש במתקני בישול outdoor הכוללים טאבון, גריל, מעשנת ועוד. הסדנה תתקיים מ א'-ה' 8:30-13:30 כולל ארוחת בוקר וצהריים בכל יום.

  • אודות הקורס
  • אודות השפית טלי כהן

 

איטליה - בכיתת ה- outdoor

היישר מרחובות נאפולי ורומא  - פיצות ופוקאצות ישר מתנור האבן ומבחר תוספות, סלט קפרזה וסלט פנצנלה ופסטה עם רטבים שילדים אוהבים.

בוקר בפריז

היישר מהגדה השמאלית - פרנץ' טוסט קרם פרש ופירות, קרוק מאדאם, אגס בנדיקט, קיש  גבינות, סלט עלים וגבינת בושה.

ניו יורק ניו יורק - בכיתת ה - outdoor

סודות ההמבורגר המושלם, מהלחמנייה דרך הקציצה ועד לתוספות, הום פרייז, נקניקיות על מקל -  מצופות בתירס פריך, סלט וולדורף אמיתי ומרשמלו "מדורה".

סיני יפני

גלגול סושי בסגנונות שונים, נודלס וירקות מוקפצים, שניצל עוף יפני ומבחר רטבים, סלטים אסייתים.

קינוחים של מסעדות 

קינוחים כמו במסעדות - סופלה שוקולד בלגי, פבלובה עם קצפת ודובדבנים, טארט תפוחים עם קרם פרש ועוד הפתעות

שפית בעלת ניסיון של 30 שנה, מורה בכירה בקורסים המקצועיים באורט דן גורמה, עבדה שנים כשפית מובילה בקייטרינג "תילתן" ו"פלפל", למדה והתממחתה עם השנים בבתי ספר לבישול כגון "fine cook" וכיום בעלים ושף קייטרינג "צ'ילי".

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה