סדנאות קולינריות

טוק טוק - מסע במטבחי אסיה

השף משה בדישי, מומחה למטבחי המזרח הרחוק ומייסד המסעדה המצליחה "מינה טומיי" יעביר ב-3 מפגשים את מיטב המנות ממטבחי יפן, בנקוק וויטנאם. המפגשים משלבים הדגמה ועבודת hands on.

  • אודות הסדנה
  • אודות השף משה בדישי

SUSHI CLASS

איך מבשלים אורז סושי ?

כיצד מפלטים דגים ומה ההבדל בין ניגירי לסשימי ?

נכין  -

מגוון של רולים וסשימי

ניגירי ריס קייק ואיולי מיסו

טאטאקי טונה ברוטב מצואיסה וסלט אצות חריף ועוד ...

 

STREET FOOD  בנגקוק

היישר מדוכני המזון ברחובות בנקוק , מנות קארי פאף עם רוטב פלפל שחור וסלט פומלה

פאד תאי – אטריות אורז מוקפצות ברוטב תמרהינדי

סום טאם –סלט פאפאיה תאילנדי

טום יאם –מרק תאילנדי חמוץ חריף ועוד ...

 

GOOD MORNUNG      ויטנאם

חומרי הגלם , עשבי התיבול הירוקים ושלל הטעמים המשכר של ויטנאם  ..

 

באן קון-דפי אורז טריים במילוי פטריות ושאלוט

צ'ה קה –דג במרינדת כורכום ועשבי תיבול

נאמס ויאטנמי-דפי אורז קריספים  במילוי עוף קצוץ

סלט בקר האנוי סטייל ועוד ...

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר