סדנאות קולינריות

טוק טוק - מסע במטבחי אסיה

השף משה בדישי, מומחה למטבחי המזרח הרחוק ומייסד המסעדה המצליחה "מינה טומיי" יעביר ב-3 מפגשים את מיטב המנות ממטבחי יפן, בנקוק וויטנאם. המפגשים משלבים הדגמה ועבודת hands on.

  • אודות הסדנה
  • אודות השף משה בדישי

SUSHI CLASS

איך מבשלים אורז סושי ?

כיצד מפלטים דגים ומה ההבדל בין ניגירי לסשימי ?

נכין  -

מגוון של רולים וסשימי

ניגירי ריס קייק ואיולי מיסו

טאטאקי טונה ברוטב מצואיסה וסלט אצות חריף ועוד ...

 

STREET FOOD  בנגקוק

היישר מדוכני המזון ברחובות בנקוק , מנות קארי פאף עם רוטב פלפל שחור וסלט פומלה

פאד תאי – אטריות אורז מוקפצות ברוטב תמרהינדי

סום טאם –סלט פאפאיה תאילנדי

טום יאם –מרק תאילנדי חמוץ חריף ועוד ...

 

GOOD MORNUNG      ויטנאם

חומרי הגלם , עשבי התיבול הירוקים ושלל הטעמים המשכר של ויטנאם  ..

 

באן קון-דפי אורז טריים במילוי פטריות ושאלוט

צ'ה קה –דג במרינדת כורכום ועשבי תיבול

נאמס ויאטנמי-דפי אורז קריספים  במילוי עוף קצוץ

סלט בקר האנוי סטייל ועוד ...

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה