סדנאות קולינריות

קינוחי פרווה וחלבי לפסח עם תמי בן דוד

קינוחים מופלאים ללא גלוטן לערב החג ולאירוח, בגרסאות פרווה וחלבי עם השף קונדיטור תמי בן דוד

  • אודות הסדנה
  • אודות השפית

במבהלך הסדנה, השפית תמי בן דוד תלמד כיצד להכין קינוחים מרהיבים לכבוד חג הפסח בשימוש חומרי גלם ללא גלוטן:

 

פאי פקאן - בצק פריך, מילוי קרמל ופקאנים

סופלה שוקולד - אוורירי, נימוח ומלא שוקולד עשיר

עוגיות שוקולד מושלגות - פרווה

רולדה חגיגית - במילוי קרם והפתעות נוספת - בגרסת פרווה או חלבי

יזמית ישראלית ומומחית בתחום הקולינריה ללא גלוטן. הגתה ופיתחה את 'קמח תמי' ובהמשך את כל סדרת המוצרים תחת המותג 'תמי'. מנחת סדנאות בישול ואפייה ללא גלוטן, כתבה והוציאה לאור את הספר הראשון בעברית לאפייה ללא גלוטן.


כבלוגרית אוכל וכמתכונאית פורסמו במרוצת העשור האחרון מאות מאמרים ומתכונים שלה בעיתונים ובאתרים שונים (ביניהם; על השולחן, Ynet, בופה, בלוג 'קולינריא', נענע 10, דרך האוכל ועוד).

 

את הידע התאורטי בתחום הכימיה של המזון רכשה באופן אוטודידקטי ובאמצעות התמדה בשיטת ניסוי וטעיה ללא השכלה פורמלית בתחום, כיום תמי מלווה אופים, קונדיטורים ובעלי מקצוע וותיקים בתחום עסקי המזון המעוניינים להרחיב ולהתאים את ההיצע לקהילה הנדרשת לכך.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר