סדנאות קולינריות

שמרים למתקדמים עם חי לוי

סדנת חדשה ומתקדמת לשמרים - הכנת עוגות, בריושים וחלות מארצות שונות באירופה - צרפת, סקנדיביה ופולין.

נעבוד בטכניקות חדשות ומרתקות כגון אבץ וחומרי גלם נוספים.

  • אודות הסדנה
  • אודות השף

באבקה שוקולד- באבקה היישר מפולין.

חלת בריוש

בבא רום – מאפה צרפתי שיכור מרום.

פאט שוקולד ביקולור - פאט שוקולד "מנומר" בשני צבעים.

פוקצ'ת היער שחור - פוקצה שחורה (אבץ), קרם מסקרפונה, שרי צלוי ועשבים.

גוזייר אלה פרובנס - גוזייר (בצק רבוך) פתוח, במילוי כוסברה, אנשובי, גבינה כחולה, צלפים ושרי צלוי.

 KANELBULLE- מאפה שמרים סקנדינבי מלית אגוזים, סירופ הל.

גרוברוד - לחם בחוש סקנדינבי מלא בגרעינים על בסיס שמרים.

חי לוי למד במשך שנים רבות את תחום הלחם והאפיה, בין היתר השתלם אצל השף Julien l'hermite, היה מנהל מחלקת לחם ב"לחמנינה", אופה ב"לחם של תומר", הקים את "בר-יוש", בשוק האיכרים ולאחורנה הקים את מאפיית "crudo" בבודפשט, הונגריה.

ה"אני מאמין שלי" -  לאורך כל שנותי ובתפקידים מגוונים בעולם הקולינריה, היה לי את הצורך לחלוק את הידע שלי עם אנשים שונים, לימים זה הפך להדרכה. אם חשבתי שהדרכה היא אהבה שלי, אז היא הפכה לאובססיה. וכיום הגאווה הגדולה ביותר שלי היא להוביל סטודנטים מעבר למקום שהם האמינו כי ביכולתם להגיע.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר