סדנאות קולינריות

שף צעיר גורמה - חול המועד סוכות 2020

השף הצעיר גורמה - סדנת בישול וקונדיטוריה מרתקת הכוללת "ביקור" קולינרי בארצות השונות, שימוש במתקני בישול Outdoor - עישון בשרים במעשנה, בשר מתובל בגריל, קונדיטוריה צרפתית איכותית, אמנות הממתקים (קונפיסרי) ועוד.

 

הקורסים נערכים במתכונת Hands -ON עם חומרי גלם האיכותיים ביותר, כיתות מאובזרות בציוד המתקדם והמקצועי של דן גורמה.

הסדנאות מתקיימות בהתאם לתו הסגול וההנחיות של משרד הבריאות.

 

ימים א'-ה' 8:30-14:00, מאפה ושוקו בבוקר וארוחת צהריים הכוללת את כל המנות שבישלו בכל יום!

לנרשמים לשבוע : 1,650 ש"ח 

 

גילאים: 9-14

  • אודות הסדנה

המבורגר & סטייק  למתקדמים   OUTDOR

בורגר אמיתי  ותוספות משגעות

סטייק אנטרקוט על הגריל

תפוחי אדמה בטאבון

פוקאצ'ה על הגריל 

סלט קולסלו אמיתי

 גלידה סנדיי עם הרבה שוקולד

פטיפורים   

טראפלס שוקולד ולרונה  מושחת

פיננסייר אגוזי פקאן וגנאש גולש ...

פאדג' טופי

שוקולד מזולף ודובדבנים מונדיאון ,  קריספי ופל

Little Italy

ניוקי "עננים" בפסטו בזיל

style פיצה "שיקגו "

טורטליני במילוי פטריות יער

פנצנלה

טירמיסו

ממתקים

חטיף טורון שוקולד ספרדי

ענני מרשמלו

באונטי קוקוס שוקולד כמו החטיף

מרנגים מזולפים בטעמים

באאוט דור Smokey   

אסאדו במעשנה

עופות שלמים מעושנים  במשרה  

צ'ילי – קון קרנה

תירס בטעמים

צ'ורוס

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה