אודות

Professional Pastry Chef קורס אפייה מקצועי עם תעודה בינלאומית

קורס הקונדיטוריה המקיף והמקצועי בישראל, מתכון מנצח לקריירה שלך!

Professional Pastry קורס אפייה מקצועי

קורס קונדיטוריה מקצועי ומקיף, הכולל את כל מגוון הבצקים, מאפים, שוקולד עוגות מורכבות ועוד.

הקורס בהובלת הקונדיטור והשוקולוטייר אורגד רואש בהשתתפות קונדיטורים ואופים מהמובילים בארץ.

 

מסלול הלימודים המגוון כולל את כל תחומי הקונדיטוריה, האפייה והקינוחים, מבוסס על הפטיסרי הצרפתי הקלאסי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות. הקורס מיועד למעוניינים לרכוש מקצוע חדש ולהשתלב בעבודה בקונדיטוריות ומסעדות מובילות, לאלה המתכוונים לפתוח עסק עצמאי, ולבעלי ניסיון קודם הרוצים להעמיק את ידיעותיהם.

תכנית הלימודים

נושאי לימוד

קורס חדש ומקיף את כל יסודות הקונדיטוריה ב-25 מפגשים.

 

מסלול חדש הפותח אפשרות חדשה ללימודים מקיפים, הבנה של עולם הפטיסרי הצרפתי הקלאסי ועד למגמות החדשות בתחום הקונדיטוריה. 

לימודי קונדיטוריה הם מדע שמתפתח כל הזמן, השימוש בטכניקות חדשות, חומרי גלם ייחודיים ושיטות אפייה מתקדמות הם הבסיס לידע שתקבלו בכל שיעור ושיעור.

 

לצד שיעורים מעשיים, תלמדו מהדגמות של מיטב מורי הקונדיטוריה בארץ שידריכו אתכם צעד צעד לעבר הכנת וייצור קונדיטוריה ברמה הגבוהה ביותר.

 

במהלך השיעורים אנו משלבים גם שיעורי אינטסגרם המועברים ע"י הבלוגרית ואושיית הרשת שרית נובק.

 

מה תלמדו על קצה המזלג:

 

עקרונות צילום אוכל, קומפוזיציה, סטיילינג, וניהול ושיווק באינסטגרם - יועבר ע"י מיס פטל - שרית נובק

 

כל סוגי הבצקים - בצק פריך, כרוך, עלים, טארטים מתקדמים

 

עוגות - עוגות מורכבות, בחושות, בחושות מורכבות, עוגות ופטיפורים קטנים

 

שוקולד והכנת ממתקים -  מרנג, קונפיסרי

 

אפיית לחמים - מחמצת, קמחי מורשת, שאור ועוד, מאפי שמרים   

 

קינוחי ביסטרו ומסעדות

 

 

מידע כללי

 

 

קורס מקיף ומקצועי המבוסס על הפטיסרי הצרפתי הקלאסי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות. מסלול הלימודים המגוון כולל את כל תחומי הקונדיטוריה, האפייה והקינוחים.

 

מתנה למשתתפים

ערכת כלים לקונדיטוריה, ביגוד ונעליים מקצועיות.  

 

נבחרת השפים

מנהל הקורס: שף קונדיטור ושוקלטייר אורגד רואש בשיתוף ולווי אושיית הרשת מיס פטל - שרית נובק.

בהשתתפות הקונדיטורים: סער מור, מיכל בר, חי לוי ועוד.

 

למי זה מתאים?

הקורס מיועד למעוניינים לרכוש מקצוע חדש ולהשתלב בעבודה בקונדיטוריות ומסעדות מובילות, לאלה המתכוונים לפתוח עסק עצמאי, ולבעלי תשוקה לתחום.

 

המרכז הקולינרי אורט דן גורמה

מיסודם של רשת מלונות דן ואורט ישראל, מציב סטנדרטים חדשים בלימודי הבישול, האפייה והקונדיטוריה בישראל, ועומד בדרישות המקצועיות הקפדניות הנהוגות בבתי הספר לבישול המובילים בעולם. כיתות הלימוד מרווחות ומצוידות במיטב הטכנולוגיה והציוד המתקדם מסוגו. טובי השפים, הקונדיטורים ואנשי המקצוע הבולטים בתחומם, מרכיבים את סגל ההוראה המוביל.

הקורס

  • 17/11/2021 ימי ד'
  • שעות 16:30-22:30
  • 25 מפגשים

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 072-394-5831

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה