אודות

Professional Gourmet

קורס הבישול הכשר המקיף והמקצועי בישראל,
מתכון מנצח לקריירה שלך!

Professional Gourmet

המרכז הקולינרי אורט דן גורמה, מיסודם של רשת מלונות דן ואורט ישראל, מציב סטנדרטים חדשים בלימודי הבישול, האפייה והקונדיטוריה בישראל, ועומד בדרישות המקצועיות הקפדניות הנהוגות בבתי הספר לבישול המובילים בעולם. כיתות הלימוד מרווחות ומצוידות במיטב הטכנולוגיה והציוד המתקדם מסוגו. טובי השפים, הקונדיטורים ואנשי המקצוע הבולטים בתחומם, מרכיבים את סגל ההוראה המוביל.

 

מנהל התחום הקולינרי: שף אבי שטייניץ • מנהל הקורס: שף מיכאל כץ

שפים אורחים: ישראל אהרוני, אביב משה, דודו ביטון, מתן אברהמס, אביבית פריאל, מאיה רביבו, ועוד...

תכנית הלימודים

נושאי לימוד

מבוא לגסטרונומיה פיזיולוגיה של הטעם, מושגי יסוד, בטיחות מזון ותברואה, מינוחים מקצועיים ושפת הבישול.

שיטות בישול וטכניקות עבודה מיומנות הסכין, שיטות בישול, צירים, רטבים ומרקים, המטבח הקר.

קצבות פירוק בקר, עופות ודגים.

חשיפה למטבחי העולם גריל עולמי, מטבחי אסיה, מטבחי דרום מזרח אסיה, המטבח היפני, המטבח הצרפתי, המטבח האיטלקי, המטבח האמריקאי ועידן הפיוז'ן, סושי, המטבח היהודי, מטבחי הים התיכון ועוד.

פטיסרי יסודות האפייה והקינוח.

סיורים ולימודי חוץ סיורים מקצועיים בתעשיית המזון, שיעורי שטח במסעדות.

מסעדנות תורת התפריט, סל מוצרים, סדנאות תפריט אישי, מיתוג ושיווק, עולם היין.

עקרונות מתקדמים בישול ספא (SPA), שרקוטרי, כבישת דגים, חקלאות אורגנית, עקרונות קולינאריים מתקדמים (מעבדה), בישול לאלף, עיצוב מזון והכנה למדיה, המחשב בשירות השף ועוד...

מידע כללי

60 מפגשים, 360 שעות לימוד

מסלול לימודים ייחודי על בסיס סטנדרט בינלאומי, עם חיבור למטבח המקומי, כיתות הלימוד המתקדמות בארץ: מרווחות ומצוידות במיטב טכנולוגיות הבישול, לכל סטודנט עמדת עבודה אישית, מצוידת במיטב הטכנולוגיה והציוד המתקדם מסוגו, המאפשרים עבודה פרטנית.

 

אפשרות לתקופת סטאז' של 100 שעות לימוד

בנוסף לשעות הלימוד הנ"ל, במסעדות המובילות בישראל. עבודה עם חומרי הגלם הטובים ביותר ללא פשרות. עזרה בהשמה לתלמידים כבר במהלך הקורס.

 

מתנה לנרשמים

ערכת סכינים מקצועית מחברת dick הגרמנית, ערכת ביגוד שף ונעליים מקצועיות.

 

 

הקורס

  • 22/10/2018 בימי ב' ו - ה'
  • שעות 17:00-22:00
  • 60 מפגשים
  • עלות הקורס 23,000

נבחרת המרצים

המרכז הקולינרי דן גורמה, מיסודם של רשת מלונות דן ואורט ישראל, 
הוקם עבור אנשים שרוצים ללמוד את מקצועות הבישול, האפייה והקונדיטוריה ברמה ובסטנדרטים הגבוהים ביותר בעולם, בלי להתפשר על צוות המורים, על תוכניות הלימוד, על הציוד המקצועי ועל חומרי הגלם. 

טובי השפים, הקונדיטורים ואנשי המקצוע הבולטים בתחומם, מרכיבים את סגל ההוראה המוביל, לצד שפים אורחים מהארץ ומחו״ל

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 072-394-5834

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה